bliv ringet op

Kontor

Islands Brygge 39-43, 2300 København S

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende på skønne Islands Brygge med smuk panoramaudsigt til Københavns Havn – en bydel med et fantastisk ’lebensraum’, som har udviklet sig meget de senere år, med en god blanding af erhverv- og nye som gamle boligejendomme.
Her finder du alt, hvad hjertet begærer som butikker, caféer, restauranter, havnebad og Islands Brygge kulturhus. Det er nemt at komme til ejendommen, hvad enten du er med bil, cykel eller ønsker at krydse vandet med de fleksible havnebusser eller cykelbroer.

Der er kun 6 minutter på cykel fra Islands Brygge Metro og 7 minutter på cykel fra Rådhuspladsen, hvilket gør det nemt at tilgå ejendommen med offentlig transport.

Derudover er der mulighed for parkering på ejendommen.

EJENDOMMEN

IB43 er et dynamisk og funktionelt flerbrugerhus på Islands Brygge med alle de moderne faciliteter, som mange lejere efterspørger i dag. Her findes bemandet reception med mulighed for hjælp til telefonpasning, booking af mødelokaler samt postservice.

Frokosten kan nydes i den indbydende fælles kantine, som også kan benyttes til store arrangementer. De lækre fælles mødelokaler, med plads op til 30 personer, er udstyret med moderne AV-udstyr og WiFi, og kan bookes gratis af husets lejere. Der er desuden pæne omklædnings- og badefaciliteter i kælderen samt parkeringsanlæg og cykel parkering i gården. I gården findes borde og bænke, hvor man kan nyde frokosten i rolige omgivelser.

Derudover er der elevator til alle etager.
Ejendommen huser lejere som Amager Lokalavis, Sparekassen Sjælland, Visit Denmark og Dansk Ejendomsmæglerforening.

LEJEMÅL

  • Lyse og fleksible lejemål fra 351,5 m² - 1.654 m² 
  • En god kombination af storrum og cellekontorer samt mødelokaler
  • Ventilation, køl og markiser
  • Fælles kantine og loungeområde, reception, mødelokaler samt bad og omklædningsfaciliteter i kælderen
  • Panoramaudsigt fra flere af lejemålene
  • Lejemålene indrettes i samarbejde med udlejer
  • Der er mulighed for at leje af p-plads.

LIGNENDE EJENDOMME