bliv ringet op

Kontor

Industriparken 32, 2750 Ballerup

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende med god synlighed ud til Industriparken, få hundrede meter fra Ring 4, i Ballerups attraktive erhvervskvarter. Området har en god infrastruktur med kort og let adgang til indfaldsveje samt flere muligheder for offentlig transport. 
Området har tiltrukket mange velkendte virksomheder som blandt andet Siemens, SDC, Schneider Electric, Velliv, Tryg, Topdanmark, Pfizer, Orbicon og IBM Danmark. 
Dette skyldes bl.a. at Ballerup Kommune er kåret som Danmarks 2. bedste erhvervskommune af Cevea. Undersøgelsen har vist at Ballerup kommune ligger helt i top, når det gælder produktivitet, iværksætteri, beskæftigelse og eksport, hvilket gør det til en ideel placering for virksomheder.

EJENDOMMEN

Ejendommen er på i alt 8.783 m², fordelt på kælder til 2. sal. 
Ved ankomsten til ejendommen bliver man mødt af en bred trappe, som fører op til ejendommens indgangsparti, der er udført glas. Når man træder indenfor, kommer man ind i et lyst og åbent receptionsområde med højt til loftet.
Ejendommen indeholder en stor kantine, mødelokaler samt auditorium i stueplan. Resten af ejendommen er indrettet med en kombination af storrumskontorer og kontorer til 4-8 medarbejdere. Ejendommen er effektivt udnyttet, og man kommer nemt rundt via de flotte marmortrapper. 
I midten af ejendommens hesteskoform findes en hyggelig terrasse og frugthave med bl.a. bordtennis og petanquebane. Der er således rig mulighed for at holde en hyggelig fredagsbar.    
Der er gode parkeringsforhold ved ejendommen med p-pladser på nyanlagt parkeringsplads.  

LEJEMÅL

Lejemålene indrettes og moderniseres i dialog med den kommende lejer/lejere. Der er således mulighed for at få indrettet lejemålene, så det passer til netop jeres behov og arbejdsform.   
I dag er kontorerne åbne og lyse, med mørkegrå tæpper på gulvene og med hvide akustiklofter. Der er ventilation med komfortkøl og god belysning, hvilket bidrager til et godt arbejdsmiljø. Ejendommen indeholder, på nuværende tidspunkt, masser af mødelokaler på hver etage, som er i varierende størrelser.  
På side 7 har vi indsat en visualisering, som skal ses, som et forslag på, hvordan det fremtidige kontor kan se ud. Der er lagt nye gulvtæpper i en lysegrå nuance, og der er lavet LED-belysning samt ventilation. Herudover er endevæggene malet i mørkegrøn og de øvrige vægge i hvidt, og der er indsat møbler som et forslag.