bliv ringet op

Kontor

Industriparken 22A, 2750 Ballerup

BELIGGENHED

Velkendt erhvervsområde i Ballerup med rigtig god logistik tæt ved offentlig transport og motorvejsnettet. Ejendommen har en god men diskret placering. 

Ballerup er et af hovedstadens største erhvervsområder. Cavea placerer Ballerup som nummer to over Danmarks bedste erhvervskommuner. Ydermere har Ballerup kommune pga. sin ideelle placering adgang til kvalificeret arbejdskraft samt international Infrastruktur. 

Tilkørselsområdet er befæstet med asfalt og har god vendeplads for tung trafik. Ejendommen ligger i umiddelbar nærhed af Ring 4 med gode forbindelser til det øvrige motorvejsnet.

EJENDOMMEN


Ejendommen hvori lejemålet er placeret er bygget i 1966, men er siden gennemgribende renoveret så den i dag fremstår som en moderne ejendom med fleksible kontorer. Til ejendommen hører store velanlagte parkeringsarealer omgivet af grønne områder, dvs. masser af parkeringspladser til virksomhedens ansatte.
Lejemålet passer både til den "kreative", den "rolige" og den "pladskrævende" virksomhed, hvor lys, højt til loftet og rolige, men velbeliggende omgivelser prioriteres højt. At prisen så også er i orden, er kun et ekstra plus. Indretningen kan efter aftale tilpasses nye lejers behov for kontor.

LEJEMÅL

Spændende lejemål med højt til loftet, der absolut bør ses. Kontorlokaler med fleksible indretningsmuligheder. Indretning af lejemålet sker i samråd med udlejer, og udlejer stiller projekthjælp til rådighed for drøftelse af ny indretning.

Lejemålet ligger i et plan med direkte adgang til de flotte højloftede kontorer. Store "gulv til loft vinduer", mange ovenlysvinduer samt lysgård i midten af lejemålet sikrer gode, lyse og venlige arbejdsforhold.

LIGNENDE EJENDOMME