bliv ringet op

Kontor

Hedegaardsvej 88, 2300 København S

BELIGGENHED

Kun 11 minutter i Metro fra Kongens Nytorv og kun 4 minutter fra Københavns Lufthavn ligger Business Center Øresund.

Beliggenheden op til Amager Strandpark med udsigt til Øresund og Kastrup Fort giver en storslået udsigt.

Beliggenheden kan forstærke virksomhedens sundhedsprofil, da der findes over 30 forskellige sportsaktiviteter tæt på ejendommen ud over løbe-, gå- og svømmeture i Strandparken.


EJENDOMMEN

Renoveret og ombygget flerbrugerhus, hvor blandt andet følgende lejere har fået til huse: Post Nord, Essilor Danmark, Meyers Kantiner, Hidros, Sysmex, FCL, Aarsleff og Cembrit.

Ejendommen, som oprindeligt er fra 1972, har fået tilbygget en nyere del, som er tegnet af PLH arkitekter. Bygningen var den første kontorbygning i Danmark, som fik et Atrium og dermed kunne tilbyde mere effektive og lyse kontorer. Atrium blev kaldt “den indvendige gade” og sikrer lys og liv.

Ejendommen har alt hvad der kræves af dagens lejere: Person- og vareelevator, omklædning- og badefaciliteter, Meyers Kantine med frivillig ordning og udendørs terrasse, stort fleksibelt mødecenter, møbleret atrium og ikke mindst bemandet reception og en fin café.


LEJEMÅL

Lejemålene er meget fleksible både i indretning og størrelse. Flere af de eksisterende lejere bruger blot 16 m² kontor pr. medarbejder.

Mulighed for både storrums- og cellekontorer, mødelokaler og loungeområder i mange tænkelige kombinationer.

Alle lejemål er indrettet med ventilation og køling.

Flerbrugerprincippet tilsikrer effektiv udnyttelse af det reelle lejemål. Alle fællesfaciliteter er lagt i centrum af bygningen og tilbyder let tilgængelighed for husets brugere.

Lejemålene overtages nyistandsatte og kan ske 2 til 4 måneder fra aftalens indgåelse.

LIGNENDE EJENDOMME