bliv ringet op

Kontor

Hedeager 3, st. th., 8200 Aarhus N

BELIGGENHED

 I samarbejde med ét af Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber, PensionDanmark, udbydes nu 3 lejemål fra 400 m² - 1.228 m² i det attraktive Company House beliggende Hedeager 1-3, 8200 Aarhus N.

Bygningen er opført i 2009 af NCC efter tegninger udarbejdet af arkitektfirmaet C.F. Møller.

Ejendommen fremtræder meget præsentabel med stor synlighed beliggende på hjørnet af Brendstrupgårdsvej og Hedeager.

I området er der indenfor de seneste 10 år opført en række nye erhvervsbygninger, der huser kontorvirksomheder og undervisningsinstitutioner.

Derudover er ejendommen nabo til Aarhus Universitetshospital Skejby, som igennem de seneste år har gennemgået en stor ombygning og udvidelse, der nu er helt afsluttet.

Området er et af de mest attraktive erhvervsområder i Aarhus med fortsat stor udvikling og vækst.

Vederlagsfri parkering på fælles parkeringsareal med over 500 p-pladser.

Der er god infrastruktur tæt ved ringvejssystemet i Aarhus, motorvejen, Aarhus Lufthavn og Mols-Linien, samt offentlige transportmidler, herunder Letbanen som har stoppested i skellet mellem ejendommen og hospitalet.


EJENDOMMEN

Kantine (ca. 120 personer) Konferencesal (ca. 38 personer) Mødelokale (ca. 20 personer) Fitness til fri afbenyttelse med omklædning og bad. Konference- og mødelokaler er udstyret med AV-udstyr. Lokalerne bookes elektronisk via fælles it-platform. Brugsret til fællesfaciliteterne medfører en betydelig arealgevinst, idet lejer får rådighed over flere vederlagsfrie kvadratmeter.


LEJEMÅL

Lejemålet er indrettet med storrumskontor og enkelte cellekontorer/mødelokaler, herudover tekøkken, toiletter og garderobe. Der er ventilation og køl i lejemålet. Lejemålet er apteret med gulvtæpper, hvidmalede vægge samt akustikloft med integreret belysningsarmaturer. Overtages med bestående it-kabling. Lejemålet overtages i pæn og velvedligeholdt stand med nymalede vægge samt med nyrenset tæppebelægning. Det samlede bygningsareal på ejendommen udgør ca. 20.000 m2, hvilket giver mulighed for tilpasning af lejemålet ved ændrede lokalebehov over tid. Mulighed for leje af depotrum i kælder.

LIGNENDE EJENDOMME