bliv ringet op

Kontor

Hedeager 1, 1. sal, 8200 Aarhus N

BELIGGENHED

I området er der indenfor de seneste 10 år opført en række nye erhvervsbygninger, der huser kontorvirksomheder og undervisningsinstitutioner. Derudover er ejendommen nabo til Aarhus Universitetshospital Skejby, som igennem de seneste år har gennemgået en stor ombygning og udvidelse, der nu er helt afsluttet.

Området er et af de mest attraktive erhvervsområder i Aarhus med fortsat stor udvikling og vækst.

Der er god infrastruktur tæt ved ringvejssystemet i Aarhus, motorvejen, Aarhus Lufthavn og Mols-Linien, samt offentlige transportmidler, herunder Letbanen som har stoppested i skellet mellem ejendommen og hospitalet.


EJENDOMMEN

I samarbejde med et af Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber, PensionDanmark, udbydes et lejemål med et samlet areal på 2.259,6 m2 i det attraktive Company House beliggende Hedeager 1-3, 8200 Aarhus N.

Bygningen er opført i 2009 af NCC efter tegninger udarbejdet af arkitektfirmaet C.F. Møller.

Ejendommen fremtræder meget præsentabel med stor synlighed beliggende på hjørnet af Brendstrupgårdsvej og Hedeager.

Der er ved ejendommen vederlagsfri parkering på fælles parkeringsareal med over 500 p-pladser.


LEJEMÅL

Lejemålet er apteret med gulvtæpper, hvidmalede vægge samt akustikloft med integreret belysningsarmaturer.

Overtagelse af lejemålet sker med bestående it-kabling og i pæn og velvedligeholdt stand med nymalede vægge samt med nyrenset tæppebelægning.

Det samlede bygningsareal på ejendommen udgør ca. 20.000 m2, hvilket giver mulighed for tilpasning af lejemålet ved ændrede lokalebehov over tid.

Det er muligt er leje depotrum i kælderen.

LIGNENDE EJENDOMME