bliv ringet op

Kontor

Havneholmen 33, 1561 København V

BELIGGENHED

Ejendommen, hvori lejemålet er beliggende, har en yderst attraktiv beliggenhed på Havneholmen. Beliggenheden er helt unik på den nordlige spids, og har en fantastisk udsigt langs havneløbet. 
Her er masser af liv, især om sommeren er der både mulighed for at hoppe en tur i havnebadet eller sejle med kajak. Alt i alt et skønt havnemiljø midt i byens pulserende liv.
Der er ikke langt til offentlig transport, og der er nem adgang til nærmeste motorvej og lufthavnen. 

EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i 2009 som det første kontordomicil på Havneholmen. Ejendommen er oprindeligt bygget til Aller, men fungere i dag som flerbrugerejendom med fælles kantine, reception og loungeområde. Kantinen som drevet af ISS sørger for en sund og varieret kost til kun kr. 70 eks. moms pr. medarbejder pr. dag. Kaffe og danskvand kun kr. 15 eks. moms pr. medarbejder pr. dag. 
Husets rummer i alt 19.200 m², som er fordelt på otte etager og dertil kommer 10.000 m² kælder til blandt andet parkering. Det er muligt at leje én parkeringsplads per 300 m² kontor. Yderligere parkering kan lejes hos Fisketorvet. Huset er disponeret til at kunne rumme omkring 800 medarbejdere.
Ejendommen er tegnet af PLH Arkitekter, der er været med til at designe huset således at der er udsigt til vandet fra samtlige af ejendommens arbejdspladser.

LEJEMÅL

Adgang til lejemålet sker via repræsentativt indgangsparti og det fælles receptionsområde. Herfra er der adgang til etagerne med elevator direkte op i lejemålet eller via forskudte trapper i det fælles storslåede atrium.
Etagerne er effektivt indrettet med storrumskontor med enkelte mødelokaler og/eller enkeltmandskontorer samt tekøkkener og toiletter. Ejendommen er udstyret med ventilation og køling, der sammen med akustisklofterne sikrer et optimalt arbejds- og indeklima.
Lejemålet overtages med nyistandsatte overflader, men i øvrigt som det er og forefindes. Der er mulighed for at leje/købe møblering.

LIGNENDE EJENDOMME