bliv ringet op

Kontor

Havneholmen 29, 5. sal, 1561 København V ATRIUM

BELIGGENHED

Ejendommen Atrium har en central placering med en fantastisk udsigt lige ved vandet med det trendy Vesterbro og Islands Brygge som naboer. 
Som lejer bliver I en del af et fantastisk havnemiljø midt i byens pulserende liv med gode muligheder for indkøb på Fisketorvet og tur i havnebadet. Som lejer kan I frit benytte ejendommens paddleboards og sejle en tur i de skønne kanaler.
Dybbølsbro Station og havnebussen ligger blot 5 minutters gang fra ejendommen, motorvejsnettet er tæt på, og i 2024 etableres Havneholmen mestrostation blot 650 meter fra ejendommen. 
Det er let at cykle til ejendommen via både Cykelslangen, der forbinder Dybbelsbro med Havneholmen og Bryggebroen, der forbinder Havneholmen med Islands Brygge.

EJENDOMMEN

Ejendommen Atrium er bygget i  2008 og fremstår som et moderne flerbrugerhus med lækre fællesfaciliteter.

Ejendommen er BREEAM In-Use miljøcertificeret med udmærkelsen ‘Meget god’, så bygningen løbende følger med kravene til den grønne omstilling.
Der er fælles kantine i stueetagen, hvor der desuden er mulighed for afholdelse af events. Herudover er der fælles mødelokaler, loungeområder og en terrasse, hvor man kan man spise sin frokost udenfor om sommeren. 
I kælderen er der omklædnings- og badefaciliteter, for dem som cykler eller løber til arbejde samt cykelparkering. Der er desuden fælles kajakker til brug for ejendommens lejere.
I ejendommens parkeringskælder er der mulighed for at leje en P-plads for 2.300 kr./md. Der er desuden syv gæsteparkeringspladser, der deles med de øvrige lejere i ejendommen.

LEJEMÅL

  • Lejemål på 5. sal med 630 m² kontorareal og 39 m² depotrum i kælderen
  • Lejemålet kan indrettes fleksibelt i samråd med udlejer
  • Fælles kantine og to mødelokaler i stueetagen
  • Ventilation og køl sikrer et godt indeklima
  • Omklædning og badefaciliteter samt mulighed for lån af kajakker
  • P-kælder i ejendommen
  • Der er mulighed for at leje 1 P-plads pr. 140 m² lejet areal

LIGNENDE EJENDOMME