bliv ringet op

Kontor

Havneholmen 25, 1561 København V TOWER

BELIGGENHED

Ejendommen Tower har en yderst central placering med en fantastisk udsigt lige ved vandet med det trendy Vesterbro og Island Brygge som naboer.

Som lejer bliver I en del af et fantastisk havnemiljø midt i byens pulserende liv med gode muligheder for indkøb på Fisketorvet, havnebad og kajakroning. Som lejer kan I frit benytte en af ejendommens kajakker og sejle en tur i de skønne kanaler.

Dybbølsbro Station og havnebussen ligger blot 5 minutters gang fra ejendommen, motorvejsnettet er tæt på, og i 2024 etableres Havneholmen mestrostation tæt på ejendommen.

Det er let at cykle til ejendommen via både Cykelslangen, der forbinder Dybbelsbro med Havneholmen og Bryggebroen, der forbinder Havneholmen med Islands Brygge.


EJENDOMMEN

ENERGIEFFEKTIV EJENDOM VED HAVNEFRONTEN

Med sin fantastiske beliggenhed tårner Havneholmens vartegn Tower sig op lige ved havnefronten. Ejendommen er et moderne, 10-etagers flerbrugerhus, som er EU Green Building-certificeret som sikrer et lavt energiforbrug med en LEED Gold-klassificering.

Der er fælleskantine i stueetagen med anerkendt restauratør fra Food & Co., hvor der desuden er mulighed for afholdelse af events. Om sommeren kan man spise sin frokost udenfor på terrassen. Herudover er der et fælles mødelokale.

I kælderen er der omklædnings- og badefaciliteter, for dem som cykler eller løber til arbejde, samt cykelparkering. Der er desuden fælles kajakker til brug for ejendommens lejere.

I ejendommens 3-etagers parkeringskælder er der mulighed for leje af p-plads for kr. 2.300 pr. måned.


LEJEMÅL

- Lejemål fra 334 - 2.514 m² med vandudsigt fra de fleste lejemål.


- Lejemålene kan indrettes meget fleksibelt med både storrum, separate kontorer, mødelokaler, hotspots og loungeområder.


- Fælles kantine og mødelokale samt terasseområde.


- Lejemålene indrettes i samarbejde med udlejer.


- Ventilation og køl sikrer et godt indeklima.


Der er mulighed for at leje 1 p-plads pr. 140 m² lejet areal

LIGNENDE EJENDOMME