bliv ringet op

Kontor

Havnegade 2A, 2. sal, 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende med en attraktiv placering på hjørnet af Havnegade og Skolegyde i Aarhus midtby. Beliggenheden på Havnegade giver en kommende lejer god havudsigt. Lejemålet er beliggende tæt på Aarhus Ø samt Domkirken.

Der er gode offentlige transportmuligheder nær ejendommen, hvor blandt andet Letbanen og flere buslinjer kan nævnes. Med både Navitas og Dokk1 inden for kort afstand er der optimale parkeringsforhold.

Med kontorlejemålets centrale beliggenhed er lejemålet tæt på bylivet og de mange hyggelige caféer og restauranter.


EJENDOMMEN

Kontorlejemålet er beliggende i en præsentabel ejendom, der er opført i røde mursten og med tagdækning af tegl. De store vinduespartier giver et godt lysindfald i lokalerne.

Der er adgang til lejemålet fra såvel Havnegade som fra Skolegyde, hvor der er både trappeopgang og elevator. Fra elevatoren er der direkte adgang til lejemålet.

Ejendommen er professionelt administreret.

Der gøres opmærksom på, at det er et tidsbegrænset lejemål på 2 år med mulighed for forlængelse.


LEJEMÅL

Kontorlejemålet fremstår i pæn og velvedligeholdt stand og er indrettet som et storrumskontor med bade- og toiletfaciliteter samt et tekøkken med adgang til lejemålets altangang.

Den rå murstenvæg og gulvets niveauforskel opdeler storrumskontoret i to åbne sektioner.

I den første del af storrumskontoret er der et stort vinduesparti mod Skolegyde med vinduer fra gulv til loft, hvilket giver et godt lysindfald i lokalet samt en flot udsigt til vandet. Den bagerste del af storrumskontoret har fine vinduer med buget kant, som giver et herskabeligt udtryk, og som sammen med de synlige bjælker og den rå murstensvæg bidrager til et hyggeligt og charmerende kontormiljø i hjertet af Aarhus.

Indgangen til lejemålet sker fra Skolegyde gennem glaspartiets skydedøre eller fra Havnegade via ejendommens baggård.

LIGNENDE EJENDOMME