bliv ringet op

Kontor

Gunnar Clausens Vej 34, 8260 Viby J

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende få kilometer fra det centrale Aarhus og tæt på motorvej E45 samt ringvejssystemet omkring Aarhus, hvilket tilsammen gør området let tilgængeligt.
Der er flere gode offentlige transportmuligheder nær ejendommen, herunder Letbanen og flere buslinjer, som har stoppested tæt på ejendommen.
Området rummer flere kontor- og erhvervsbygninger, hvor blandt andet Netdesign, Onlevel Nordic, Tetra Pak og Brandfix kan nævnes.

EJENDOMMEN

Lejemålet er beliggende i en gul murstensbygning og fordeler sig over flere etager. Ejendommen fremtræder markant på Gunnar Clausens Vej og byder på mange muligheder for kommende lejer.
Der er et indhegnet område, som kommende lejer kan leje særskilt, såfremt servicebiler eller tilsvarende ønskes parkeret indhegnet. Ejendommen er forsynet med ventilation, der sikrer et godt indeklima. 
Der er mulighed for vederlagsfri parkering på ejendommen.

LEJEMÅL

Aarhus Vand, som er nuværende lejer, har haft en stor del af bygningen og har indrettet denne tidssvarende med storrumskontorer, mødelokaler og cellekontorer. Alle møderum og kontorlokaler er afskærmet med glasvægge. Der er indrettet mødecenter i stueetagen med direkte adgang til ejendommens nuværende kantineområde. 
I ejendommens parterre, mod Gunnar Clausens Vej, er der kontorlokaler, et mindre laboratorie, bade- og omklædningsfaciliteter samt et fitnesscenter. Der er gode depotlokaler og et cykelværksted/-parkering. Alt i alt en spændende ejendom med en god beliggenhed.
Der er mulighed for, at ejendommen opdeles i flere mindre enheder. 
Lagerfaciliteterne er delt ud på 2 enheder, der henholdsvis er i parterreniveau med adgang via port og som hal med tilsvarende portsystem. Se prospekt på Gunnar Clausens Vej 32, 8260 Viby J

LIGNENDE EJENDOMME