bliv ringet op

Kontor

Gunnar Clausens Vej 32 (K), 8260 Viby J

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende få kilometer fra det centrale Aarhus og tæt på motorvej E45 samt ringvejssystemet omkring Aarhus, hvilket tilsammen gør området let tilgængeligt.
Der er flere gode offentlige transportmuligheder nær ejendommen, herunder Letbanen og flere buslinjer, som har stoppested tæt på ejendommen.
Området rummer flere kontor- og erhvervsbygninger, hvor blandt andet Netdesign, Onlevel Nordic, Tetra Pak og Brandfix kan nævnes

EJENDOMMEN

Lejemålene er beliggende i en gul murstensbygning, der tidligere har været anvendt som lager, men er i dag konverteret om til kontorlokaler. En del af bygningen anvendes stadig til lager.
Der er et indhegnet område, som kommende lejer kan leje særskilt, såfremt servicebiler eller tilsvarende ønskes parkeret indhegnet. 
Ejendommen er forsynet med ventilation, der sikrer et godt indeklima. 
Der er mulighed for vederlagsfri parkering på ejendommen.

LEJEMÅL

Kontorlejemålet på 912 m² er kreativt indrettet med storrumskontorer og mødelokaler, der fungerer som afskærmning i storrumskontoret. 
Der er indrettet en hyggelig café, et flot kantineområde med adgang til et lyst mødelokale samt to fokusrum. 
Der er i alt syv toiletter i lejemålet, hvoraf to er med badefaciliteter. 
Der er depotrum i god størrelse, som kan rumme printere mv. 
Som noget helt specielt er der indrettet et større fredagsbar område ”Klubben” som et ekstra velfærdsområde, hvor man med fordel kan afholde større interne møder eller receptioner. 
Der er højt til loftet og god akustik i lejemålet.
Lejemålet på 544 m² er fordelt med 274 m² i stueplan og 270 m² i kælderplan.
Lejemålets stueplan er indrettet med et åbent ankomstområde/foyer samt kontorer af varierende størrelser. Der er mulighed for at indrette loungeområde i forbindelse med kontorlokalerne. Lejemålets kontorområde er indrettet med mørkegrå tæppefliser og hvidmalede vægge. Der er nedrullende gitter til alle vinduer/døre i lejemålet.
Lejemålets kælder byder på et personalerum med tilhørende køkken inklusiv komfur, emhætte, opvaskemaskine og køleskab/fryser. Der er i kælderen god lager- og depotplads. Fra kælderens bagerste lagerlokale er der udgang. Kælderetagen rummer herudover to toiletter, et bad og en mindre garderobe.
Der er mulighed for at tilleje en lagerhal på 530 m². Lagerhallen har, med sin gode loftshøjde, potentiale til at rumme forskelligartede varesortimenter. Herudover er hallen søjlefri.
Lagerhallen har portadgang som muliggør indkørsel med trucks og andre køretøjer.
Lagerhallen har ingen toiletfaciliteter.
Endvidere er der mulighed for at leje en lagerhal 1.703 m², som er beliggende i niveau og har portadgang.
Lagerhallen har få søjler, hvilket gør lokalet anvendeligt til mange formål. Loftshøjden i hallen er god.
Der er tale om en lagerhal opdelt med flere depotrum. Herudover er der adgang, via trappe i lagerhallen, til et omklædningsrum, hvor der forefindes bade- og toiletfaciliteter.
I umiddelbar forlængelse af ejendommens lagerfaciliteter findes et indhegnet areal til parkering af firmabiler, servicebiler mv. såfremt kommende lejer har behov for dette. Arealet ligger tilbagetrukket fra Gunnar Clausens Vej, hvilket betyder at kommende bruger af parkeringsarealet ikke har sine køretøjer holdende med synlighed fra forbipasserende. 
Der er mulighed for at opsætte overvågning på arealet efter nærmere aftale. 

LIGNENDE EJENDOMME