bliv ringet op

Kontor

Guldsmedsgade 26B, 1, 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Lejemålet er beliggende i Latinerkvarteret, på en af de mest centrale adresser i Aarhus C, med få minutters gang til alle byens faciliteter herunder restauranter, caféer, butikker og stormagasiner. 

Lejemålet er beliggende tilbagetrukket fra Guldsmedgade, i en baggård, hvor der med portadgang er sikret et stille kontormiljø. 

Guldsmedgade byder på tidsbegrænset parkeringsmuligheder, hvor det dog er muligt at leje parkeringsplader i Magasins P-Hus eller i det nærliggende Latinergården i Borggade.  


EJENDOMMEN

Ejendommen har en god beliggenhed på Gulsmedgade, tilbagetrukket og ugeneret af trafikstøj, men tæt på alle midtbyens faciliteter. 

Der er cykelparkering i gården til brug for kommende lejers medarbejdere. 

Ejendommen fremstår velvedligeholdt og præsentabel og er professionelt administreret. 


LEJEMÅL

Lejemålet er på i alt 140 m² fordelt på et moderne storrumskontor med dertilhørende køkken med spiseplads samt toilet- og badefaciliteter. 

Lejemålets indretning er tidssvarende indrettet som et stort åbent rum, med synlige bjælker og godt lysindfald.

Foruden den gode indretning er der tænkt over akustikken i lejemålet, da lofterne er beklædt med troldtek, som sikrer kommende lejer god akustik ved nuværende indretning.

Alt i alt et godt kontor til den mellemstore virksomhed.  


Link til 3D-skanning: https://my.matterport.com/show/?m=wrSLJ9aJx27Link til VR briller: https://my.matterport.com/vr/show/?m=wrSLJ9aJx27 

LIGNENDE EJENDOMME