bliv ringet op

Kontor

Guldsmedgade 26b, 2. sal, 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Lejemålet er beliggende i Latinerkvarteret, på en af de mest centrale adresser i Aarhus C, med få minutters gang til alle byens faciliteter herunder restauranter, caféer, butikker og stormagasiner.

Lejemålet er beliggende tilbagetrukket fra Guldsmedgade, i en baggård, hvor der med portadgang er sikret et stille kontormiljø.

Guldsmedgade byder på tidsbegrænset parkeringsmuligheder, hvor det dog er muligt at leje parkeringspladser i Magasins P-Hus eller i det nærliggende Latinergården i Borggade.


EJENDOMMEN

Ejendommen har en god beliggenhed på Guldsmedgade, tilbagetrukket og ugeneret af trafikstøj, men tæt på alle midtbyens faciliteter.

Der er cykelparkering i gården til brug for kommende lejers medarbejdere.

Ejendommen fremstår velvedligeholdt og præsentabel og er professionelt administreret.


LEJEMÅL

Lejemålet på i alt 169 m², inklusiv mezzanin på ca. 51 m², fremstår i god og velvedligeholdt stand.

Lejemålet er indrettet som et storrumskontor med åbent køkken og dertilhørende spisepladser. Foruden dette er der toilet- og badefaciliteter samt en mindre altan. Mezzaninen er opdelt i to og rummer således et mødelokale samt et kontor.

Der er i lejemålet synlige bjælker, en rå murstensvæg og et godt lysindfald, hvilket tilsammen bidrager til et moderne og hyggeligt kontormiljø i hjertet af Aarhus.

LIGNENDE EJENDOMME