bliv ringet op

Kontor

Gearhalsvej 1, Stuen, 2500 Valby VALBY MASKINFABRIK

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i det nye byområde kaldet ”Valby Maskinfabrik”, som tidligere var ejet af FLSmidt. Her findes en unik kombination af nybyggeri og historiske bygningsmasse, som er udviklet til boliger, kontorejendomme og dagligvare/cafeer. Denne kombination sikre byliv i området i såvel dags som aftentimerne. Du er tæt på offentlig transport, motorvejsnettet og har let adgang til City. 


Der er 600 meter til Valby Station, hvorfra der både er S-tog og et utal af buslinjer. I 2024 åbner Metroen på Ny Ellebjerg Station.


EJENDOMMEN

FLSmidt opførte ejendommen i 1912 til brug for fremstilling af maskinelgear. Ejendommen blev i 2014/2015 gennemgribende renoveret, således at den i dag fremstår som en moderne kontorbygning.

I området findes Marketenderiet, som tilbyder kantineordning for områdets erhvervslejere. Kantinen kan også lejes til events og firmaarrangementer. Se mere www.marketenderiet.com Adgang til ejendommen sker via flot ankomstområde i fuld bygningshøjde. I atriet findes åbent trappetårn til ejendommens etager. Ejendommen har ventilation og køl, hvilket medvirker til et godt indeklima.


LEJEMÅL

  • Lejemålet andrager i alt 394 m² kontor
  • Kontoret er indrettet med en god kombination af storrum og enkeltmandskontorer, samt et passende antal mødelokaler
  • Her findes i øvrigt et større køkken med plads til bespisning og interne møder
  • Gulv til loftsvinduerne bidrager til et godt lysindfald i kontoret. Samtidig er lejemålet østvendt, hvilket sikrer behageligt indeklima hele dagen

Der er mulighed for at leje parkeringsplads:
Flydende plads: Kr. 900,- + moms pr. måned

Faste pladser: Kr. 1.250,- pr. måned + moms

LIGNENDE EJENDOMME