bliv ringet op

Kontor

Gearhalsvej 1, 2500 Valby VALBY MASKINFABRIK

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i det nye byområde kaldet ”Valby Maskinfabrik”, som tidligere var ejet af FLSmidt. Her findes en unik kombination af nybyggeri og historiske bygningsmasse, som er udviklet til boliger, kontorejendomme og dagligvare/cafeer. Denne kombination sikre byliv i området i såvel dagssom aftentimerne. Du er tæt på offentlig transport, motorvejsnettet og har let adgang til City.

Der er 600 meter til Valby Station, hvorfra der både er S-tog og et utal af buslinjer. I 2024 åbner Metroen på Ny Ellebjerg Station, hvor der tillige finde IC og regionaltog.


EJENDOMMEN

FLSmidt opførte ejendommen i 1912 til brug for fremstilling af maskinelgear. Ejendommen blev i 2014/2015 gennemgribende renoveret, således at den i dag fremstår som en moderne kontorbygning.

I området findes Marketenderiet, som tilbyder kantineordning for områdets erhvervslejere. Kantinen kan også lejes til events og firmaarrangementer. Se mere www.marketenderiet.com

Adgang til ejendommen sker via flot ankomstområde i fuld bygningshøjde. I atriet findes åbent trappetårn til ejendommens etager.

Ejendommen har ventilation og køl, hvilket medvirker til et godt indeklima.


LEJEMÅL

De ledige kvadratmeter fordeler sig på stueplan og 1. sal, og kan enten lejes samlet eller opdelt på hhv. stuen 1.004 m² og 1. sal 2.089 m².

Etagerne er i dag indrettet med effektivt storrumskontor med flere stillerum og mødelokaler i forskellige størrelser.

Stueetagen er velegnet til kontor og/eller showroom med store vinduespartier mod gadeplan.

Lejemålet istandsættes og indrettes i samarbejde med lejer og dennes ønsker.

Foran ejendommen indrettes terrasse til ejendommens lejeres fælles brug.

LIGNENDE EJENDOMME