bliv ringet op

Kontor

Gamle Carlsberg Vej 3, 1799 København V

BELIGGENHED

Carlsberg Byen er et af Københavns nye og yderst eftertragtede bolig- og erhvervsområder.   
Området har alt, hvad du kan ønske af en ny bydel. Her er en blanding af kultur, grønne områder, institutioner, butikker, let tilgængelighed til offentlig transport samt gode parkeringsforhold i områdets parkeringskældere. 
Alle disse faktorer er med til at gøre Carlsberg Byen til et ideelt sted for virksomheder.   
Desuden findes der egen p-kælder under ejendommen med 23 pladser til lejers eksklusive brug. 

EJENDOMMEN

Denne flotte og unikke lagerejendom, opført i 1883 af Carlsberg, omdannes nu til moderne kontorbygning.  
Med afsæt i en bevarende tilgang til den murede bygningskrop, vil en transformation af den røde lagerbygning, dannes ramme for et moderne kontormiljø. Nyt og gammelt er tydeligt adskilt, men alligevel udført i en samlet harmonisk komposition.  
Ejendommen rummer i alt 9.624 m², fordelt med kontorareal på stuen til 2. sal, tagterrasse på 500 m² samt underetager i to plan.  
I ejendommen findes i øvrigt to imponerende underetager med flotte hvælvinger med en loftshøjde på 4 meter. Underetagerne er udlagt til parkering, ankomst, bad- og omklædningsfaciliteter samt arkiv, men kan tillige konverteres til ekstravagant showroom og/eller mødelokaler. 

LEJEMÅL

I denne bygning er det muligt at få et lejemål med historiske og rå arkitektoniske finesser, kombineret med en moderne og lækker kontorindretning.  
Indrettes etagerne med en god kombination af storrum, enkelt kontorer og mødelokaler, kan ejendommen rumme omkring 400 arbejdspladser. Effektiviseres etagerne yderligere, med eks. færre mødelokaler på etagerne 
(kan flyttes til underetagen), kan der opnås op mod ca. 560 arbejdspladser. 
Det er muligt at opnå den idelle kombination af storrum, cellekontorer og mødelokaler for den enkelte lejer, da lejemålet indrettes efter lejers behov og nærmere aftale. I stueetagen indrettes der kantine med spiseplads, hvor frokosten kan nydes i de moderne rammer. 
På taget af ejendommen anlægges en 500 m² terrasse, hvorfra der vil være udsigt over hele Carlsberg Byen.