bliv ringet op

Kontor

Frederiksgade 70B, 1. sal, 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Lejemålet er beliggende centralt i Aarhus tæt på Busgaden og Rådhuspladsen samt det hyggelige cafémiljø ved Åen. Der er kort afstand til stormagasinerne Magasin og Salling samt til Strøget, og lejemålet har dermed alle midtbyens faciliteter inden for kort afstand. Frederiksgade passeres dagligt af mange mennesker, som søger Busgaden samt de mange små forretninger, restauranter og caféer i gaden.
Lejemålet er beliggende tilbagetrukket og uforstyrret i en baggård til Frederiksgade.
Af parkeringsmuligheder nær ejendommen, foruden parkering i baggården, kan bl.a. nævnes Sallings P-hus. Der er tilmed gode muligheder for offentlig transport til ejendommen i form af bus, tog og letbane.

EJENDOMMEN

Ejendommen, som er opført i mursten i år 1900, har en god beliggenhed på Frederiksgade tilbagetrukket og ugeneret af trafikstøj men på samme tid tæt på alle midtbyens faciliteter.
Ejendommen fremstår vedligeholdt og præsentabel og er professionelt administreret. En kommende lejer har mulighed for synlig skiltning ved ejendommens portadgang mod Frederiksgade sammen med de andre lejere i bygningen samt ved lejemålets glasindgangspart.
Af andre lejere i bygningen kan nævnes klinik og kontor.
Det er muligt at leje p-plads i ejendommens baggård til kr. 1.100 pr. måned pr. plads.
I baggården er der herudover gode forhold til cykelparkering.

LEJEMÅL

Lejemålet entreres via den fælles trappeopgang fra ejendommens baggård.
Lejemålet er indrettet som et storrumskontor med tilhørende mødelokaler samt med et køkken med plads til spiseområde for medarbejdere. Der er herudover toiletfaciliteter i lejemålet. Ved lejemålets indgang er der på nuværende tidspunkt indrettet et mindre vente-/loungeområde.
Der er i lejemålet en blanding af gulvtæpper og trægulve.
Lokalet fremstår i pæn og ordentlig stand med hvidmalede vægge og har et godt lysindfald.
Lejemålets indretning passer godt til den mindre kontorlejer, som ønsker et storrumskontor, men som samtidig har brug for mødefaciliteter og et seperat spiseområde.

LIGNENDE EJENDOMME