bliv ringet op

Kontor

Frederiksgade 70B, Kld., 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Lejemålet er beliggende centralt i Aarhus tæt på Busgaden og Rådhuspladsen samt det hyggelige cafémiljø ved Åen. Der er kort afstand til stormagasinerne Magasin og Salling samt til Strøget, og lejemålet har dermed alle midtbyens faciliteter inden for kort afstand.

Frederiksgade passeres dagligt af mange mennesker, som søger Busgaden samt de mange små forretninger, restauranter og caféer i gaden.

Lejemålet er beliggende tilbagetrukket og uforstyrret i en baggård til Frederiksgade, hvilket sikrer et stille kontormiljø.

Af parkeringsmuligheder nær ejendommen, foruden parkering i baggården, kan bl.a. nævnes Sallings P-hus. Der er tilmed gode muligheder for offentlig transport til ejendommen i form af bus, tog og letbane.


EJENDOMMEN

Ejendommen, som er opført i mursten i år 1900, har en god beliggenhed på Frederiksgade tilbagetrukket og ugeneret af trafikstøj, men tæt på alle midtbyens faciliteter.

Ejendommen fremstår vedligeholdt og præsentabel og er professionelt administreret.

Af andre lejere i bygningen kan nævnes klinik og kontor.

Det er muligt at leje p-plads i ejendommens baggård til kr. 1.100 pr. måned.

I baggården er der god mulighed for cykelparkering.


LEJEMÅL

Ejendommen entreres via baggården, hvor der er fælles trappeopgang.

Lejemålet, som tidligere har været anvendt som klinik, er indrettet med et venteværelse samt to behandlingsrum.

Lokalerne fremstår med hvidmalede vægge, og der forefindes toiletfaciliteter i ejendommens opgang. Toilettet deles med stueetagens lejer.

Lejemålet har flere anvendelsesmuligheder, herunder kontor, studie, klinik mv.

LIGNENDE EJENDOMME