bliv ringet op

Kontor

Frederiksgade 1, 2, 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Lejemålet har en attraktiv beliggenhed tæt på alle midtbyens faciliteter, herunder Strøget, det hyggelige cafémiljø ved Åen, Magasin mm.
Frederiksgade passeres dagligt af mange mennesker, hvorfor en kommende lejer vil opnå en god eksponeringsværdi ved ejendommens indgang.
Området byder på gode parkeringsmuligheder i offentlige p-huse som Magasin og Salling, ligesom både bus, tog og letbane kan nås inden for kort afstand.

EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i 1938 og gennemgik i 2003 en større ombygning/renovering.
Lejemålet entreres via ejendommens fælles trappeopgang med indgang fra Frederiksgade. Der er god mulighed for cykelparkering for lejers medarbejdere i det tilhørende gårdareal.
Der forefindes elevator i ejendommen.
Ejendommen er beliggende på hjørnet af Åboulevarden og Frederiksgade og fremtræder præsentabel og med stor synlighed. Den markante facade mod Åen og Frederiksgade giver kommende lejer god eksponeringsværdi.
Der er i ejendommen bolig såvel som forskellige erhvervslejemål, herunder butikker, kontorer og klinikker.

LEJEMÅL

Lejemålet, som fremstår i flot stand, er på nuværende tidspunkt indrettet som klinik med flere klinikrum/kontorer, et køkken med spiseområde, tre toiletter, herunder to med badefaciliteter samt et åbent ankomstområde med reception.
Lejemålet ligger på hjørnet af Frederiksgade og Åboulevarden, og man har således udsyn til Frederiksgade såvel som til det stemningsfyldte café- og restaurationsmiljø ved Åen.
Lejemålets store vinduespartier sikrer et godt lysindfald i lokalerne. Der er en god loftshøjde i lejemålet og en blanding af lyse trægulve og gulvtæpper.
Lejemålet har flere anvendelsesmuligheder, herunder blandt andet klinik og kontor.

LIGNENDE EJENDOMME