bliv ringet op

Kontor

Fredens Torv 8A, St., 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Lejemålet har en ideel beliggenhed, som sikrer et stille men samtidig centralt kontormiljø, i den uforstyrrede baggård på Fredens Torv 8.

Med lejemålets centrale beliggenhed er alle midtbyen faciliteter, herunder restauranter, caféer, butikker og stormagasiner, inden for få minutters gang.

Af parkeringsmuligheder nær ejendommen kan blandt andet nævnes Fredens Torv Parkeringsplads, Sallings P-hus og Dokk1. Herudover er der gode muligheder for offentlig transport til og fra ejendommen, idet både Letbanen og flere buslinjer stopper inden for kort afstand.

Samtidig er det muligt at leje parkeringspladser i ejendommens baggård på særskilt kontrakt.

EJENDOMMEN

Ejendommen har en god beliggenhed på Fredens Torv, tilbagetrukket og ugeneret af trafikstøj, men samtidig tæt på alle midtbyens faciliteter.

Der er god mulighed for cykelparkering i gården til brug for kommende lejers
medarbejdere.

Herudover er det muligt at leje parkeringspladser i ejendommens baggård på særskilt kontrakt.

Ejendommen fremstår velvedligeholdt og er professionelt administreret.

Der er tale om en tidsbegrænset periode på 2-3 år eventuelt med mulighed for forlængelse.

LEJEMÅL

Lejemålet er beliggende i ejendommen stueetage og har herudover adgang til en rummelig kælder. Der er køkken og to toiletter.

Lokalerne består primært af storrumskontorer med enkelte mødelokaler i varierende størrelser. I det bagerste storrumskontor, som ligger et par trin nede i niveau i forhold til resten af stueetagen, er der adgang til gården. Stueetagen har hvælvede lofter og sammen med de gennemgående synlige bjælker opnås et hyggeligt kontormiljø.

Lejemålet overtages nymalet og med ordnede gulve på alle etager.

LIGNENDE EJENDOMME