bliv ringet op

Kontor

Fredens Torv 8, st., 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Lejemålet har en yderst central beliggenhed på det hyggelige og stemningsfyldte Fredens Torv, med alle midtbyens faciliteter, herunder diverse restauranter, caféer, butikker og stormagasiner inden for få minutters gang.
Med Posthussmøgen lige ved lejemålet er det nemt og hurtigt at komme til det trafikerede Strøg.
Det er muligt at leje parkeringspladser i ejendommens baggård på særskilt kontrakt.
Af parkeringsmuligheder for gæster og kunder nær ejendommen kan blandt andet nævnes Sallings P-hus og Dokk1. Der er herudover gode muligheder for offentlig transport til og fra ejendommen, idet både Letbanen, tog og flere buslinjer stopper med gåafstand til lejemålet.

EJENDOMMEN

Ejendommen, som er opført i 1856 og opført i mursten, fremstår pæn og velvedligeholdt og er professionelt administreret.
Der er i ejendommens baggård god mulighed for cykelparkering til brug for kommende lejer og dennes medarbejdere.
Herudover er det muligt at leje parkeringspladser i ejendommens baggård på særskilt kontrakt. Prisen pr. p-plads pr. måned er kr. 1.130 + moms.
Øvrige lejere i ejendommen er erhvervslejere hvor blandt andet Pravda, CyberPilot og Cektos kan nævnes.

LEJEMÅL

Lejemålet entreres via den fælles trappeopgang fra baggården.
Lejemålet er indrettet med et åbent storrumskontor, der med fordel kan anvendes som et fælles ankomst- og loungeområde, idet rummet er placeret centralt i forhold til lejemålets øvrige lokaler.
Der er i alt seks seperate kontorer i lejemålet udover det åbne storrumskontor samt et køkken med dertilhørende spiseplads. Der er i køkkenet opvaskemaskine, håndvask og køleskab. Fra køkkenet er der adgang til et mindre depotrum og til bagtrappen.
Der forefindes to toiletter i lejemålet.
Lejemålet fremstår i pæn og ordentlig stand med hvidmalede vægge og dagslys i alle rum, hvilket blandt andet gør lokalet anvendeligt til kontor- og klinikbrug.
Lejemålet overtages efter nærmere aftale. En ændring af lejemålets indretning vil medføre en lejestigning til niveauet kr. 1.200-1.250 pr. m² afhængigt af omfanget af ombygningen.

LIGNENDE EJENDOMME