bliv ringet op

Kontor

Franciska Clausens Plads 20, 2. sal, 1799 København V MINERALVANDSFABRIKKEN

BELIGGENHED

Mineralvandsfabrikken ligger i Carlsberg Byen, som gennem de seneste par år har gennemgået en større transformation, som nu har tiltrukket en række store og internationale lejere som Visma, Boston Consulting Group, 3, Accenture, Estée Lauder og mange flere.
Carlsberg Byen tilbyder gastronomi af meget høj klasse på flere af de gode restauranter - pt. er der 12 , men der er også mulighed for f.eks. en kvalitetsburger fra Gasolin Grill. Herudover har området gode muligheder for dagligvareindkøb, en international skole, hotel af høj kvalitet, det eksklusive spa Aire Ancient Baths, kendt fra New York og Barcelona.   
Adgangen til Carlsberg Byen er super let, uanset om du cykler, kommer med metro eller S-tog. Kommer du i bil, råder Carlsberg Byen over mere end 3.000 p-pladser og 11 P-huse.

EJENDOMMEN

Mineralvandsfabrikken, der i dag er en fredet bygning, blev opført i årene 1920 - 1927 og er tegnet af arkitekten Carl Harild, som også stod bag flere af de øvrige fredede bygninger på den gamle bryggerigrund som bl.a. Maskincentralen og Kedelhallen.
Ejendommen har i de seneste par år gennemgået en omfattende istandsættelse og fremstår i en meget flot stand. Der er sat et nyt trappeforløb ind i ejendommen, og lejemålet kan også tilgås fra nye elevatorer. Der findes desuden et depotrum til lejemålet på 75 m². 
Ejendommen er beliggende tæt på J.C. Jacobsens Have, som er et skønt sted til et walk-and-talk møde eller blot en pause. 
I 160 år var den smukke have lukket for offentligheden, men i dag kan man nyde træerne, blomsterne, søen og den fredede arkitektur.

LEJEMÅL

Her er et unikt lejemål, hvor jeres ansatte vil være stolte over at arbejde, og jeres gæster imponeret over at besøge. Man kan ikke undgå at blive betaget af det fantastiske rum, hvor størstedelen har dobbelthøje. 
Lejemålet er helt nyistandsat, og der er blandt andet helt ny ventilation med komfortkøl. Mødelokalerne er udført i glas, og der vil være mulighed for at tilføre flere mødelokaler. Der er en god fordeling af toiletter i hver sin ende af lejemålet, og  køkken og tekøkken kan let tilgås. Kantineområdet er placeret, så man kigger ud over lejemålet, og de store vinduespartier sørger for et godt lysindfald. 
Et lejemål som skiller sig ud fra 99% af alle andre kontorlejemål.
HIGHLIGHTS
  • Lejemål på 2. og 3. sal på 2.981 , hvor størstedelen har dobbelthøjde 
  • Mulighed for kontor eller showroom
  • Industrielle rammer i historisk bygning
  • Tæt på metro, bus og carlsberg S-tog st. 

LIGNENDE EJENDOMME