bliv ringet op

Kontor

Fiskergade 66, 2. og 3. sal, 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i gåafstand til såvel Strøget, Åen og byens faciliteter. Ejendommen er dermed omgivet af liv og beliggende på en sidegade til den trafikerede Frederiksgade. Dette gør beliggenheden til et roligt men yderst centralt område, som er attraktivt for mange kontorlejere.
Udover bylivet omkring ejendommen, er beliggenheden attraktiv for kontorlejere, idet lejemålet er nemt at komme til med såvel offentlig transport som i bil. Af offentlige transportmuligheder nær ejendommen kan både nævnes Letbanen, tog og busser, som alle kan nås inden for kort gåafstand fra ejendommen. Af parkeringmuligheder kan bl.a. nævnes Sallings P-hus. Indkørsel til parkeringshuset findes ved siden af indgangen til lejemålet.

EJENDOMMEN

Ejendommen, beliggende på Fiskergade 66, er opført i 1968 og tilbygget/ombygget i år 2000.
Der er direkte ind- og udkørsel til Sallings parkeringshus ved siden af indgangen til lejemålet, hvilket gør det nemt for både medarbejdere, kunder og gæster at parkere ved lejemålet. 
Ejendommen fremstår i pæn og ordentlig stand og har fælles trappeopgang med de øvrige lejere i ejendommen samt elevator med kodeadgang til 2. og 3. sal.
Der er i ejendommen store vinduespartier, som sikrer et godt lysindfald i lejemålet. I køkken-/kantineområdet, beliggende på 3. sal, er der gulv-til-loftsvinduer og ovenlysvinduer samt udgang til lejemålets store tagterrasse.

LEJEMÅL

Lejemålet, som er beliggende på 2. og 3. sal i ejendommen, kan lejes enkeltvis eller som et samlet lejemål på i alt 826 m². Lokalet på 2. sal er 468 m², mens lokalet på 3. sal er 358 m² eksklusiv tagterrasse. Da begge etager på nuværende tidspunkt er lejet af samme lejer, forefindes køkken- og kantinefaciliteterne alene på 3. sal, ligesom der på denne sal er indrettet receptionsområde.
Der er garderobeområde i forbindelse med indgangen til begge etager og der forefinde toiletfaciliteter med i alt fire toiletter på hver etage. I den bagerste del af lejemålet er der arkivrum med udgang til en spindeltrappe, som fører til ejendommens baggård. I baggården er der mulighed for ophold samt cykelparkering for kommende lejer.
Lejemålet er på nuværende tidspunkt indrettet med flere opdelinger i kontorer, møderum samt arkiv-/serverrum og overtages af ny lejer efter nærmere aftale. Der er på nuværende tidspunkt iværksat rydning af nuværende indretning på 3. sal, hvilket muliggør at en kommende lejer kan få medbestemmelse til ruminddeling mm.

LIGNENDE EJENDOMME