bliv ringet op

Kontor

Daugbjergvej 17, 8000 Aarhus C Domicil

BELIGGENHED

Bjælkehuset er attraktivt og velbeliggende i et område centralt i Aarhus, der er under stor udvikling med blandt andet Godsbanearealerne, Trianglen, Åbyen og Ceresbyen i nærområdet. Alle midtbyens faciliteter og forlystelser kan nås i gåafstand på ca. 10 min.

Bjælkehuset opføres med facade ud mod Ringgaden, der dagligt passeres af ca. 31.000 bilister og ca. 3.300 cyklister, og som lejer opnås der derfor høj synlighed og eksponering.

EJENDOMMEN

Bjælkehuset opføres som en moderne og fremtidssikret kontorejendom, der tilbyder de optimale rammer for lejerne. Med stor synlighed og eksponering langs Ringgaden opføres kontorbygningen i 3 led eller sammenhængende sektioner og nedtrappes mod åen som følge af et vigende terræn.

De udvendige materialer bliver en kombination af tegl, brandimprægneret træ og alupaneler og indvendigt overvejende beton, træ og terrazzo. Nogle vægge vil være malede, mens andre vil fremstå originale og rå.

LEJEMÅL

Lejemålene indrettes som udgangspunkt som åbne kontorlandskaber med adgang til mindre telefon- og møderum internt i lejemålene samt enkelte cellekontorer.

Kernen i kontorlandskabet er et mindre tekøkken/kaffestation, som naturligt adskiller de enkelte lejemål i to sektioner. Køkkenet opføres med trælofter. Der vil som standard blive installeret akustiklofter og gulvtæpper samt en flot blanding af beton- og trævægge.

Fra lejemålene på de øverste etager er der adgang til stor tagteresse med  udsigt over Aarhus og til Aarhus Å. Ved leje af hele Stok C får lejer enebrugsret til den store tagterrasse

LIGNENDE EJENDOMME