bliv ringet op

Kontor

Borupvang 5C, 2750 Ballerup

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende ved Lautrupparken i Ballerups attraktive erhvervskvarter. Området har en god infrastruktur med kort og let adgang til indfaldsveje samt flere muligheder for offentlig transport.
Området har tiltrukket mange velkendte virksomheder som blandt andet Siemens, SDC, Schneider Electric Danmark, Velliv, Tryg, Topdanmark, Pfizer, Orbicon og IBM Danmark.
Dette skyldes bl.a. at Ballerup Kommune er kåret som Danmarks 2. bedste erhvervskommune af Cevea. Undersøgelsen har vist at Ballerup kommune ligger helt i top, når det gælder produktivitet, iværksætteri, beskæftigelse og eksport, hvilket gør det til en ideel placering for virksomheder.

EJENDOMMEN

Den moderne flerbrugerejendom byder på et internationalt miljø og huser allerede tre lejere - Dansk IngeniørService, Itadel og Rockwell Automation. Skal I være den fjerde?
Lejemålet udgør i alt 615 m2 og ligger på 1.sal med lyse kontorlokaler og udsigt til grønne arealer. Lysindfaldet fra de store vinduesfacader giver et godt indeklima og bidrager til et behageligt arbejdsmiljø. 
Lejemålet er indrettet hovedsageligt som åbne kontorlandskaber og har mødelokaler og stillekontor. Der er eget tekøkken samt adgang til fælles toiletfaciliteter i husets kerne på hver etage.
Kantinen findes i stueplan, hvor der er direkte udgang til et stort, sydvestvendt terrasseområde, hvor frokosten kan nydes i godt vejr.
Der er nem adgang til parkering på ejendommen. 

LEJEMÅL

- Lyst lejemål på 1. sal på 615 m2
- Flerbrugeejendom i skønne naturomgivelser
- Fleksible indretningsmuligheder
- Kantine med adgang til sydvendt terrasseområde 
- Nem adgang til motorvejsnet
- Mulighed for Walk ‘n’ Talk møder i grønne omgivelser
- Gode parkeringsforhold på ejendommen

LIGNENDE EJENDOMME