bliv ringet op

Kontor

Axel Gruhns Vej 2B, St. Tv., 8270 Holme

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i den sydlige del af Aarhus i bydelen Holme, tæt på Ring 02 (Ringvej Syd) og motorvejstilslutningen til E45 (Aarhus Syd motorvej).

Kvarteret er et typisk ældre veludbygget bolig- og erhvervsområde med ældre industri- og håndværksejendomme samt selvstændige boliger.

Bybus 2A, 6A og 40 kører i området med 5-10 min. intervaller.


EJENDOMMEN

Det tidligere Holme Vandværk blev i 2007 ændret og nybygget for at give plads til dette 1.600 m² spændende og moderne medie-kontorhus med foto-, lyd- og tv-studie.
Grunden er fuldt indhegnet og entreres via el-skydeport. Bygningen er udstyret med fælles adgangssikring, alarm og videoovervågning. Ejendommen har kælder indrettet med badefaciliteter, lager, depotrum og fælles server- og ventilationsrum. Der er elevator i ejendommen.
Lejere i bygningen har hurtig internetforbindelse via ejendommens 500 Mbit fiber. Der er tilhørende stor og flot fælleshave, som kan benyttes til møder, frokoster m.v.

LEJEMÅL

Lejemålet er indrettet som et storrumskontor med fem mindre mødelokaler/kontorer samt køkkenfaciliteter.

Det er muligt at opdele de 199 
m² i mindre selvstændige lejemål.

Lejemålet overtages i pæn og velvedligeholdt stand og afleveres i samme stand, som det er overtaget. Der medfølger hæve- og sænkeborde, kontorstole og reoler. 
Ved ejendommen er der vederlagsfrie parkeringspladser.

Kontorfællesskabet indeholder mange forskelligartede lejere inden for blandt andet software, medie mm.

LIGNENDE EJENDOMME