bliv ringet op

Kontor

Axel Gruhns Vej 2B, st., 8270 Højberg

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i sydlige del af Aarhus i bydelen Holme, tæt på Ring 02 (Ringvej Syd) og motorvejstilslutningen til E45 (Aarhus Syd motorvej).


Kvarteret er et typisk ældre veludbygget bolig- og erhvervsområde med ældre industri- og håndværksejendomme samt selvstændige boliger.


Bybus 2A, 6A og 40 kører i området og har 5 – 10 min. interval.


EJENDOMMEN

Det tidligere Holme Vandværk blev i 2007 ændret og nybygget for, at give plads til denne 1.600 m² spændende og moderne medie-kontorhus med foto-, lyd- og tv-studie.
Bygningen er opført som en vinkelbygning i 3 etager inkl. kælder, som er indrettet til lager, depotrum og fælles server- og ventilationsrum.
Grunden er fuldt indhegnet og entreres via el-skydeport. Bygningen er udstyret med fælles adgangssikring, alarm og videoovervågning, så sikkerheden er helt i top.
Ydermere er der elevator i ejendommen og lejerne har hurtig internetforbindelse, via ejendommens 100 mega-bit.
Der afholdes jævnligt fællesarrangementer med god opbakning i den store og flotte fælleshave, der også kan benyttes til møder, frokoster m.v.

LEJEMÅL

185 m² kontorlejemål, inklusiv fællesarealer. Lejemålet består af et storrumskontor, fælles køkkenfaciliteter, mødelokale og terrasse.

Lejemålet er et kontorfællesskab på i alt 369 m². Kontorlejemålet kan opdeles i to mindre særskilte lokaler, med henholdsvis 111 m² og 74 m².

Kontorlejemålet overtages i pæn og velvedligeholdt stand og afleveres i samme stand, som det er overtaget. Der medfølger hæve- og sænkeborde, kontorstole og reoler.

Udover den årlige leje, betaler lejer andel af ejendommens driftsudgifter, herunder skatter og afgifter samt forbrugsudgifter til el, vand, varme, vicevært, fællesudgifter, fælles rengøring, internet m.v.

Mange vederlagsfrie parkeringspladser.

Fredagsbar og dejligt møljø, med mange forskelligartede lejere, der på kryds og tværs køber ydelser fra hinanden, og videregiver af deres forskelligheder og kompetencer.

LIGNENDE EJENDOMME