bliv ringet op

Kontor

Amerika Plads 19, 3-4. sal, 2100 København Ø

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i det eftertragtede Nordhavn, som gennemgår en rivende udvikling og som huser både nybyggeri og gamle, historiske ejendomme med en blanding af erhverv og beboelse. 
Der er gode indkøbsmuligheder i Netto lige om hjørnet, og jeres gæster kan checke ind på et af områdets hoteller eller spise på en af de nærliggende restauranter - alt sammen inden for gå-afstand.
Med en central placering er du tæt på Nordhavn Station, og der er kort afstand til både City og skønne, rekreative områder som Kastellet og hele havneløbet.
Der er let adgang til offentlig transport med flere buslinjer i nærheden og blot 950 meter til Nordhavn Station. Kommer du i bil er der let adgang til Helsingørmotorvejen via den nye Nordhavnstunnel. 

EJENDOMMEN

Det smukke, røde pakhus er opført i 1896 og efterfølgende moderniseret, hvor de originale detaljer som blandt andet de fritlagte bjælker er bevaret. 
Ejendommen er i fem etager med facade mod Kalkbrænderihavnsgade og Amerika Plads. Standen af ejendommen er god og fremstår indbydende med et flot indgangsparti med elevator. 
I lejemålene strømmer der masser af lys ind gennem de sprossede vinduer med udsigt over en bydel i rivende udvikling. Der er deuden en hyggelig gårdhave, hvor du kan trække frisk luft og frokosten kan nydes. 
Der er tilknyttet en ejendomsinspektør, som sikrer, at ejendommen og udenomsarealerne holdes pæne og ordentlige.
Der er parkering foran ejendommen til både biler og cykler.

LEJEMÅL

  • Flotte lejemål med godt lysindfald på 804 m² og 809 m² med mulighed for at leje parterre/showroom på 239 m².
  • Lejemålene er indrettet som storrumskontorer som giver optimal udnyttelse af arealerne. Der er flere mindre mødelokaler.
  • Pakhusstemning med flotte gulve og originale bjælker.
  • Hyggelig gårdhave med grønne arealer samt borde og bænke.
  • Elevator og parkering på ejendommen.

LIGNENDE EJENDOMME