bliv ringet op

Kontor

Aldersrogade 8, 2. sal, 2100 København Ø

BELIGGENHED

Fælledparkens grønne arealer ligger lige rundt om hjørnet

Ejendommen er beliggende i et roligt kvarter, men samtidig centralt placeret, med kun 5 min. gang til den populære Fælledparken, hvor Vibenhus Runddel Metro er placeret ved indgangen. Skjolds Plads Metro ligger ligeledes 5 min. gang fra lejemålet.  
Der er flere mindre spisesteder i nærheden og Østerbro Centret, er placeret på Lyngbyvejen, en sidevej til Aldersrogade, hvor du bla. finder en stor Føtex.
Lyngbyvejen og Jagtvejen er store indfaldsveje, som gør det nemt at komme videre, enten ind eller ud af byen. På under 5 min i bil kan du nå Helsingørmotorvejen som tager dig videre nord på. 
Ligeledes skal nævnes Østerbrogade, som rummer et væld af restauranter og shopping muligheder og kan nås på kort tid fra lejemålet. 

EJENDOMMEN

Ejendom tæt på metro og Fælledparken
Fremlejemålet ligger i gadens smukkeste murstensejendom fra 1915 med mansardtag beklædt med flotte glaserede teglsten. 
Ejendommen er beliggende i et roligt kvarter med god afstand til de omkringliggende bygninger, så lyset ikke forsvinder fra lejemålet. 
Bygningen har store sprossede vinduer, som gør lejemålet lyst og venligt. Ejendommens vinduer bliver skiftet i marts/april 2023, som vil forbedre indeklimaet og varmeregningen.
Der er cykelparkering i gården, og her finder du også en lille gårdhave med borde og bænke, hvor frokosten kan nydes med dine kollegaer. 
Der er ubegrænset betalingsparkering i området.

LEJEMÅL

Lyst kontorlejemål på 266 m²

Fremlejemålet består af mindre og større kontorer samt flere møderum. Lejemålet er nyistandsat og med en kombination af tæpper og trægulve, samt store flotte og sprossede vinduespartier, som bliver skiftet i løbet af marts/april 2023.
Der er et pænt tekøkken med stort centralt fælles møde- og spiserum samt nydelige toiletter og badefaciliteter.
I gårdhaven er der borde og bænke samt mulighed for at parkere cyklen. Der er ubegrænset betalingsparkering i området.

LIGNENDE EJENDOMME