bliv ringet op

Kontor

Åboulevarden 39, 4. th., 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende yderst centralt ved Magasin og Åens mange hyggelige caféer og restauranter, ligesom Strøget er tæt på ejendommen.
Alle midtbyens faciliteter er i gåafstand og dermed let tilgængelige for kommende lejer.
Der er i området gode parkeringsmuligheder i offentlige p-huse, herunder Magasins og Sallings, ligesom både bus, tog og letbane kan nås inden for kort afstand fra ejendommen.

EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i 1938 og gennemgik i 2003 en større ombygning/renovering.
Lejemålet entreres fra den fælles trappeopgang med indgang fra Åen såvel som fra ejendommens baggård via Fiskergade. Der er god mulighed for cykelparkering for lejers medarbejdere i det tilhørende gårdareal.
Der forefindes elevator i opgangen.
Ejendommen er beliggende på hjørnet af Åboulevarden og Frederiksgade og fremtræder præsentabel og med stor synlighed. Den markante facade mod Åen giver kommende lejer god eksponeringsværdi.
Der er i ejendommen boliger såvel som forskellige erhvervslejemål, herunder butikker, kontorer og klinikker.

LEJEMÅL

Lejemålet fremstår i pæn og ordentlig stand.
Lejemålet er indrettet med en entré, tre kontorer/behandlingsrum, et venteværelse og et tekøkken med mindre altan mod den rolige baggård. Det nuværende venteværelse kan med fordel anvendes som fælles opholds-/spiserum, idet lokalet har direkte adgang til tekøkkenet.
Der er i alle lejemålets lokaler et godt lysindfald og lyse trægulve.
Lejemålet egner sig godt til et mindre kontor eller som klinikfællesskab, hvilket har været lokalernes seneste anvendelse.
Ejendommens driftsomkostninger er inklusiv i lejen.

LIGNENDE EJENDOMME