bliv ringet op

Investering

Thorvald Bindesbølls Plads 1, 1799 København V

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i Carlsberg Byen, som er under markant ombygning. Placeringen er på den nordøstlige del af Carlsberg Bydel mod hjørnet, der grænser op til Frederiksberg og Humleby, hvilket muliggør et bredere kundegrundlag for lejerne. 

Ejendommen kan tilgås enten gennem syd (Constantin Hansens Gade) eller nord (Rahbeks Allé og Vesterbrogade). Ejendommen er omgivet af beboelsesejendomme og grønne områder inden for det tidligere bryggeris historiske rammer. Den berømte Vesterbrogade ligger kun 300 m væk og tiltrækker publikum med flere små butikker og caféer.

Fra Ejendommen kan Campus Carlsberg og Carlsberg Station nås i gåafstand inden for 10 min. og Københavns Zoo inden for 15 min. Flere busruter herunder 9A Ny Carlsberg Vej (Vesterfælledvej) passerer området. Desuden ligger metrostationen Enghave Plads kun 800 m fra ejendommen, hvor Hoved-banegården og Rådhuspladsen kun er 1-2 stop væk og kan nås på få minutter.


EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i 1949 og er en af de bevaringsværdige bygninger i det ikoniske Carlsberg Byen. Bygningen blev oprindeligt anvendt som tapperi, men har siden været anvendt til forskellige formål heriblandt senest halmlager (heraf navnet).
I 2019 blev ejendommen komplet renoveret med et nyt moderniseret interiør over to plan. Stueetagen rummer et moderne lægecenter på 491 m² samt et moderne fitnesscenter, som også strækker sig over førsteetagen svarende til et samlet areal på 1.483 m².
Derudover er der en fælles indendørs cykelparkering på 64 m².
Kendetegnet for ejendommen er dens røde murstensfacade samt hvælvede tag med fantastisk lysindfald.
Ejendommen er lejet ud til to stærke lejere begge med 10 års uopsigelighed.

LIGNENDE EJENDOMME