bliv ringet op

Investering

Langebjergvænget 17, 4000 Roskilde

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i et logistisk område ca. tre km uden for Roskilde centrum.
Roskilde by er et regionalt knudepunkt, der kombinerer hovedstadsområdet med resten af Sjælland. Der er en direkte togforbindelse mellem Roskilde og Københavns centrum, der afgår hvert 10. minut, rejsetiden er cirka 30 minutter. Desuden har ni ud af 10 borgere i Roskilde kommune mindre end 500 meter til nærmeste busstoppested eller togstation.
Udover fremragende offentlig transport er der god adgang til motorvej E20, der forbinder Roskilde med resten af Sjælland. Rejsetiden i bil til centrum af København er cirka 30 minutter.
De omkringliggende virksomheder er hovedsageligt beskæftiget indenfor produktions- og lagerindustrien, hvor store danske virksomheder såsom DSV, Kemp & Lauritzen, NCC og Lyreco er til stede i området.

EJENDOMMEN

Langebjergvænget 17 er opført i 1988 og består af 772 kvm der yderligere er opdelt i 568 kvm kontor og 204 kvm lager. Det samlede grundareal udgør 1.944 kvm.
Ejendommen består af en stueetage og en første sal samt en mindre kælder. Ved hovedindgangen i stueetagen er der en indgang der forbinder tre store kontorlokaler samt et fælles spiseområder. På den anden side af hovedindgangen er de velplejet lagerfaciliteter placeret, hvor centralvarmestationen også er placeret som forsyner ejendommen med fjernvarme. Adgang til lagerfaciliteterne kan ligeledes ske gennem en port.
Første sal blev moderniseret i 2017 hvor vinderne i det største konferencelokale blev udskiftet. Toilet- og badefaciliteter findes både på stue- og første sal .
Langebjergvænget 17 har desuden 10 private parkeringspladser.

HIGHLIGHTS
- 10 årige sale and leaseback transaktion
- Attraktivt afkast og lang forudsigelig nettolejeindtægt
- Ejendommen er 100% udlejet til Johnson Controls Denmark
- Opført i 1988 og moderniseret i 2017
- Lyse og åbne kontorarealer i to etager
- Johnson Controls har ejet ejendommen siden opførelse
- Johnson Controls vil udbedre og modernisere en række forhold på ejendommen indenfor 12-24 måneder

LIGNENDE EJENDOMME