bliv ringet op

Investering

Hovedgaden 27, 8220 Brabrand

EJENDOMMEN

Det nye boligbyggeri er opført i harmoni med eksisterende bebyggelse i gademiljøet. Funktionalitet, kvalitet og maksimal udnyttelse af udsigten, har været prioriteret meget højt.

Ejendommen er en nyopført boligudlejningsejendom, som er opført i 2018. Der er indrettet 6 funktionelle delevenlige 2-værelses lejligheder, som alle har egen flisebelagt terrasse eller bred altangang.

Der er etableret fælles overdækket cykelskur med depotrum, samt 4 fælles parkeringspladser i gården.

Aakjaer Landinspektører har efter nuværebde udlejning, foretaget en opmåling af ejendommens nettoareal samt andel i fælles adgangsarealer. Dette har resulteret i, at der ved genudlejning kan tillægges yderligere 5 m² pr. lejlighed, således at ejendommens samlede bruttoareal andrager 316 m².

Ejendommen har med sin attraktive placering en god infrastruktur, med ca. 100-150 m. til de nærmeste to busstoppesteder. Der er ca. 16 min. til Aarhus via Silkeborgvej, som er én af de 6 store indfaldsveje til Aarhus.

Salget kan struktureres som an aktivhandel eller med led i en selskabshandel, idet ejendommen ligger i et selvstændigt selskab.