bliv ringet op

Investering

Algade 10, 4000 Roskilde

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i byens gågade, og nærområdet er kendetegnet ved butikker, restauranter, supermarkeder og fast food.
Inden for gåafstand af Ejendommen findes Roskilde Bazar, Føtex, Kvickly, Roskilde Domkirke, Vikingskibsmuseet, Roskilde museum og RO's Torv.
Roskilde by og kommune hører under Region Sjælland. Kommunen har et samlet indbyggertal på ca. 89.000 spredt over 13 byer, hvoraf den største er Roskilde, der med sine omtrent 52.000 indbyggere i K4 2020 er Danmarks 10. største by.
Roskilde ligger geografisk mellem København, Ringsted og Holbæk, og med konstruktionen af Roskildevej, Holbæk- motorvejen, Roskilde lufthavn, åbningen af Vestbanen og planerne om at forlænge S-togets B-linje er Roskilde et regionalt samlingspunkt, der forbinder Storkøbenhavn med resten af Sjælland.
Roskilde er en by i udvikling med en befolkningstilvækst fra 2010 til 2021 på 8,47%, og det forventes, at denne vækst vil udgøre 10,28% i perioden 2021-2045.

EJENDOMMEN

Bygningen omfatter fem etager plus fuld kælder og er indrettet med detailhandel (Imerco Home) i kælder og stueetage, klinikker på 1.-3. sal og en bolig på 4. sal. Boligen på 201 m² er omkranset af tagterrasser på tre sider med en fantastisk udsigt over byens tage og Roskilde Fjord.
Adgang til klinikker og bolig sker fra Algade i opgang med elevator. Der er yderligere adgang via en bagtrappe direkte fra parkering på niveau 2. Bygningen er udvendigt renoveret i 2001 med alu-vinduer og teglplader, hvilket gør facaderne lette at ren- og vedligeholde.
Ejendommen omfatter en indhegnet varegård til detailhandelslejemålet og parkering i 2 niveauer med i alt 38 p-pladser. Adgang til niveau 2 sker via en opvarmet rampe, og parkeringspladser på dette niveau er reserveret/udlejet til Ejendommens lejere. Parkering på niveau 1 med adgang fra Læderstræde er offentlig med en times fri parkering med p-skive og herefter betaling.
Lejemål og parkeringspladser er generelt udlejet på niveauer under markedsniveau, og flere erhvervslejemål betaler ikke driftsomkostninger. Herudover er der foretaget en opmåling af Ejendommen, som viser større arealer, end der fremgår af lejekontrakter. Der kan ved aktiv ejendomsforvaltning opnås et afkast på over 6% over de næste tre til fem år.
Kontantprisen udgør kr. 61.600.000 med tillæg af kr. 1.000.000 for parkeringsindtægter, jf. kontrakt med Onepark/Apcoa ialt kr. 62.600.000.

LIGNENDE EJENDOMME