bliv ringet op

Grund

Vendehøj 98, 8543 Hornslet

BELIGGENHED

Grundarealet på 65.599 m² er særdeles velbeliggende i Hornslet, i et område med villaer og rækkehuse med gode indkøbsmuligheder og offentlig transport i umiddelbar nærhed. 

Der kan opføres 9.200 m² tæt-lav bolig, hvortil kommer de 10 parcelhuse.

Hornslet betegnes ofte som en satellitby til Aarhus, da mange indbyggere  pendler mellem Hornslet og Aarhus i forbindelse med arbejde og uddannelse. Dette er blevet endnu nemmere med letbanens åbning, der er en hurtig forbindelse mellem Aarhus og Hornslet og videre til Grenå. Beliggenheden er også central for pendling til et stort opland med mange mindre byer, samt Randers, Grenå, Ebeltoft, Lystrup, Hadsten, Kolind, Auning, Aarhus Lufthavn i Tirstrup m.fl. Den offentlige transport omfatter ud over letbanen også rutebiler, der holder lige ud for grundarealet.


Der er mulighed for at købe hele projektet eller dele af det - f.eks. de 10 parcelhusgrunde, arealet til gårdhavehusene eller arealet til rækkehusene.

 


EJENDOMMEN

Syddjurs Kommune har færdigbehandlet og vedtaget lokalplan 421, hvis rammer åbner op for opførelse af op til 92 boliger i form af eksempelvis 10 parcelhuse, gårdhavehuse i ét plan, rækkehuse i ét plan og rækkehuse i to plan.

Her er tale om et veldiversificeret projekt, der rummer mange muligheder for videresalg efter opførelsen, både som salg til ejerboliger til slutbruger eller som investeringsobjekt for investorer - eller en kombination heraf. CBRE informerer gerne om mulighederne.

I forbindelse med projektet er der udarbejdet en del materiale, der - sammen med lokalplan, tillæg og forventet tidsplan - kan rekvireres hos CBRE, herunder bl.a. bebyggelsesplaner, oversigtskort og notat vedr. håndtering af overfladevand med diverse bilag.

Grundarealet overdrages i en selskabshandel.


LIGNENDE EJENDOMME