bliv ringet op

Grund

Troelstrup Ege, 4690 Haslev


Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/estatetool.cbre.dk/wp-content/themes/cbre-child/templates/single/estate-single-map.php on line 8

BELIGGENHED

Haslev er placeret på Sydsjælland omtrent 60 kilometer fra centrum af København. Haslev er en by i udvikling, som har en masse at tilbyde såsom egen togstation, dag- og uddannelsesinstitutioner, gågade og en biograf. Befolkningsvæksten forventes at overstige den generelle vækst i Danmark med ca. 1,5% fra 2019-2029, hvorfor specielt patriciervillaer og bygge- retter er efterspurgt.

Egeparken er, som navnet indikerer, et flot område omkring egene, som står på grunden. Det omkringliggende landskab er karakteriseret ved at være smukt og rekreativt, hvor der er adgang til skøn natur samt ved dets rolige atmosfære uden nævneværdig støj. Derudover er Troelstrup Sø placeret i forlængelse af byggegrunden, hvor nye stisystemer vil gøre det nemt at besøge søen for de lokale indbyggere.

GRUNDEN


Attraktiv byggegrund med boligbyggeretter på mellem 21.000 og 25.000 m2 i Haslev.

Grunden udbydes med det formål, at området udlægges til boligområde i form af tæt-lav og/eller åben-lav bebyggelse. Det makimale antal etager er to, og bebyggelsesprocenten må ikke overstige henholdsvis 30% for den enkelte matrikel ved åben-lav bebyggelse og 40% ved tæt-lav bebyggelse.


LIGNENDE EJENDOMME