bliv ringet op

Butik

Søndergade 62, 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Strøget i Aarhus passeres i gennemsnit dagligt af ca. 47.000 personer, hvilket gør dette til et meget attraktivt handelsstrøg. 

På Søndergade er mange af de kendte nationale og internationale butikskoncepter, specialbutikker og lignende beliggende. Strøget strækker sig over én kilometer fra Aarhus Hovedbanegård til Aarhus Domkirke, hvor der er mere end 130 detailbutikker, caféer og restauranter beliggende samt Salling Stormagasin.  

I området findes flere gode parkeringsmuligheder på bl.a. Telefontorvet og Sallings P-hus. 


EJENDOMMEN

Bygningen er opført i år 1900, men fremstår moderne og tidssvarende med hvid facade, og meget atypisk for Søndergade, med store facadevinduer fra stueetage til 1. sal. 

Grundet lejemålets store facadevinduer, vil en kommende lejer have god mulighed for eksponering samt synlig skiltning mod Strøget. 

Der er mulighed for gadeudstilling på Søndergade. 


LEJEMÅL

Lejemålet byder på i alt 372 m² fordelt på 2 etager samt kælder. 

Stueetagen byder på et godt indgangsparti med højt til loftet og godt lysindfald fra de store facadevinduer. Der er tillige et regulært salgsareal, hvor der med fordel kan etableres en trappe til mazzaninen, som et yderligere salgsareal/showroom. endvidere er der god loftshøjde i lejemålet.

Den nuværende indretning byder herudover på personalefaciliteter på hver etage. 

LIGNENDE EJENDOMME