bliv ringet op

Butik

Sønder Allé 11, 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Lejemålet har en eftertragtet strøgnær beliggenhed i hjertet af Aarhus. Strøget i Aarhus er et attraktivt handelsstrøg og hjemsted for mange af de kendte nationale og internationale butikskoncepter, specialbutikker og lignende.

I gennemsnit passerer ca. 47.000 mennesker dagligt gennem Strøget i butikkernes åbningstid, hvilket giver over 14 millioner besøgende årligt.

Der er flere tætbeliggende parkeringsmuligheder for de besøgende, eksempelvis Sallings P-hus, ligesom den offentlige transport i form af busser, tog og Letbane gør det nemt at komme til og fra det centrale Aarhus.


EJENDOMMEN

Lejemålet er beliggende i den nyere bygning fra 2004 på hjørnet af Sønder Allé og Amaliegade og er tegnet af C.F. Møller Architects. Ejendommens ydervægge er opført i betonelementer.

De store vinduespartier mod Sønder Allé, med vinduer fra gulv til loft, sørger for et godt lysindfald i lokalerne.

Der er adgang til lejemålet fra Sønder Allé via glasdør.

Ejendommen ligger i forlængelse af Regina-bygningen, som er et vartegn på hjørnet af Søndergade (Strøget) og Sønder Allé. Regina-bygningen er tegnet af arkitekt Axel Høgh-Hansen.


LEJEMÅL

Lejemålet fordeler sig over tre etager og er tidligere benyttet som fitnesscenter. Der er i lejemålet store facadevinduer og en god loftshøjde, hvilket får lokalerne til at fremstå lyse og rummelige.

Stueetagen byder på et stort åbent lokale med god facadeeksponering mod Sønder Allé. Etagen blev tidligere anvendt til loungeområde med reception. Der er i stueplan et mindre teknikrum og toilet.

Førstesalen, som er en indskudt etage, er ligeledes indrettet som et stort åbent lokale, hvor der, langs vinduespartiet mod Sønder Allé, er udkig ned til lejemålets stueetage. Førstesalen er indrettet med et omklædningsrum inklusiv bade- og toiletfaciliteter. Der er herudover et personalerum med tilhørende tekøkken.

På niveauet mellem første og anden sal er der et stort åbent lokale med dertilhørende holdsal. Der forefindes yderligere toiletfaciliteter på denne etage.

Andensalen er indrettet med et mindre vaskerum, et opbevaringsrum samt et omklædningsrum med bade- og toiletfaciliteter.

Lejemålets store åbne lokaler muliggør spændende indretninger til eksempelvis showroom.

LIGNENDE EJENDOMME