bliv ringet op

Butik

Skoubogade 2, 1158 København K CITY HIGHSTREET

BELIGGENHED

Lejemålet er beliggende i Skoubogade 2 og ejendommen huser i forvejen en skønhedsklinik i underetagen. Direkte nabo til lejemålet er Nespresso House til højre på hjørnet af Skoubogade og Vimmelskaftet samt specialforretningen Photografica på hjørnet Skoubogade og Skindergade. Øvrige lejere i gaden er bl.a. Kaufmann på hjørnet af Skoubogade og Nygade samt Peter Beier, Østerlandsk Thehus og det anerkendte konditori La Glace.

Skoubogade munder ud i Vimmelskaftet, hvor der findes et stort udbud af anerkendte danske såvel som udenlandske brands og koncepter og nyligt har Moss Copenhagen indtaget Vimmelskaftet 49 og i naboejendommen Vimmelskaftet 46-48 til nærværen-de ejendom har Det Gamle Apotek ligeledes etableret sig.
Vimmelskaftet besøges af op til 36.700 potentielle kunder på daglig basis, hvilket er et solidt udgangspunkt for den kommende lejer af Skoubogade 2.

LEJEMÅL

Lejemålet udgør i alt 114 m² i høj stue med adgang via fælles trappeopgang.
Gode udstillingsmuligheder og eksponering ved 4 charmerende, sprossede vindues-partier. Der forefindes eget toilet i lejemålet.
Lejemålet vil være særdeles velegnet til f.eks. klinik, smykker, tøj, design, brugskunst mv. og nyder godt af nærheden til Strøget, hvorfra lejemålet kan ses.

LIGNENDE EJENDOMME