bliv ringet op

Butik

Skindergade 39A, 1159 København K CITY HIGHSTREET

BELIGGENHED

Skindergade byder på en række kreative og individuelle koncepter indenfor alt mellem beklædning og tatovører. En kulørt gade, der er kendt og besøgt af mange københavnere.
Øvrige lejere i området er bl.a. The Old Barber Shop - Tattoo Salonen, der er kendt fra TV, Peter Beier, Østerlandsk Thehus og det anerkendte konditori La Glace.
Alt i alt et stemningsfyldt område med fornuftige økonomiske rammer for iværk-sættere, kreative ildsjæle og detailhandlere.
Skindergadegade besøges af op til 5.300 gående og 5.400 cyklister på daglig basis, hvortil kommer den umiddelbare nærhed til Strøget_Vimmelskaftet, der besøges af 36.700 potentielle kunder, hvilket er et solidt udgangspunkt for den kommende lejer af Skindergade 39A.

LEJEMÅL

Lejemålet udgør i alt 144 m² fordelt på 2 plan med hhv. 82 m² høj stue og 62 m² underetage med direkte adgang fra gadeniveau.
Arealerne er forbundet via intern trappe og lejemålet har kontor/baglokale samt eget toilet på den øvre etage.
Gode udstillingsmuligheder og eksponering ved 4 store charmerende, sprossede vinduespartier.
Særdeles velegnet til f.eks. klinik, smykker, tøj, design, brugskunst mv., der kan nyde godt af nærheden til Strøget, der findes rundt hjørnet fra Skoubogade.
Lejemålet anvendes p.t. af Photografica, der tillige har et stort hjørnelejemål i nabo-ejendommen.

LIGNENDE EJENDOMME