bliv ringet op

Butik

Ryesgade 3, st., 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Strøget i Aarhus er et attraktivt handelsstrøg, og er hjemsted for mange af de kendte nationale og internationale butikskoncepter, specialbutikker og lignende. Strækningen fra Banegården og til Domkirken, der er ca. én kilometer lang er der  mere end 130 detailbutikker, caféer og restauranter samt Salling Stormagasin. I gennemsnit passerer ca. 47.000 mennesker dagligt gennem Strøget i butikkernes åbningstid, hvilket giver over 14 millioner besøgende årligt. Der er flere tæt-beliggende parkeringsmuligheder for de besøgende, eksempelvis Salling P-hus og Scandinavian Center ved Musikhuset, ligesom den offentlige transport i form af busser, tog og Letbanen gør det nemt at komme til og fra det centrale Aarhus.

EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i 1874 men er løbende blevet moderniseret og renoveret med respekt for den originale byggestil. Med synlig beliggenhed på Strøget og de store facadevinduer opnås god eksponeringsværdi for en kommende lejer. 

Ejendommen er kendt i Aarhus og har igennem de seneste mange årtier dannet ramme for boghandler. Første gang i 1966, da Henning Clausen startede sin  boghandel og drev den indtil 2004, da han solgte boghandlen til Vangsgaards Boghandel, som senere blev til Arnold Busck.  


LEJEMÅL

Lejemålet er indrettet med niveaufri adgang til større salgsareal med adgang til 2 forskudte plan for maksimal ydnyttelse af salgsarealet. 

Tidligere har lejemålet været brugt som en blanding af café og boghandel. Den tidligere café kan let genetableres hvis lejemålet ønskes benyttet til et nyt og unikt butikskoncept i Aarhus C. 

Lokalerne er regulære og sikrer maksimalt udnyttelse af salgsarealerne. Der er adgang til et hyggeligt mindre udeområde. Til lejemålet er der tillige lagerfaciliteter i den nederste etage samt personale- eller kontorfaciliteter på det indskudte dæk. 

Lejemålet egner sig til alle typer detail. 

LIGNENDE EJENDOMME