bliv ringet op

Butik

Østergade 9, St., 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Ejendommen er centralt beliggende og tæt på både stormagasinet Salling og det trafikerede Strøg.

Der er ved ejendommen optimale parkeringsmuligheder, idet der er kort afstand til blandt andet Sallings P-Hus og p-husene på Telefontorvet, hvor der tilmed forefindes handicap p-plads.

Strøget i Aarhus er et attraktivt handelsstrøg, som dagligt tiltrækker mange besøgende, hvorfor fremtidig lejer får en god eksponeringsværdi. Ejendommen er beliggende i et knudepunkt for den offentlige transport, hvor de fleste buslinier til og fra Aarhus passerer gennem Busgaden, Park Allé eller forbi Aarhus Hovedbanegård kun få minutters gang fra lejemålet.


EJENDOMMEN

Lejemålet er beliggende i en markant rødstensejendom på Østergade i Aarhus C.

Ejendommen har tidligere været anvendt til pengeinstitut senest for Nordea Bank.  Øvrige lejere i ejendommen er erhvervslejere, hvor der blandt andet kan nævnes Øjenklinikken Aros på 3. salen og Matas A/S, der med deres nye Flagship-store, er lejer af stueetagen.


LEJEMÅL

Lejemålet på 136 m² + 20 m² fællesareal i alt 156 m², der på nuværende tidspunkt er indrettet som kontor, vil blive ombygget til et nyt og spændende butikslejemål. Projektet tager udgangspunkt i en maksimering af butikslokalet og facadeeksponeringen.

Lejemålets primære butiksareal har højt til loftet, hvilket giver rummelighed og mulighed for spændende indretninger. Udover butikslokalet er der gode muligheder for lager-/personalefaciliteter i lejemålets bagerste del.

Med ombygningen får kommende lejer et lyst og moderne lokale med et flot indgangsparti i glas samt store facadevinduer, der optimerer både synlighed og udstilling.

LIGNENDE EJENDOMME