bliv ringet op

Butik

Østergade 33, st. tv., 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende med en attraktiv placering på en sidegade til Søndergade (Strøget). Alle byens faciliteter er tæt på, og der er særdeles kort afstand til offentlige transportmidler, herunder både bus, tog og letbane.
Områdets anvendelse er fastlagt til cityformål, hvilket også afspejler det omkringliggende miljø. Af nærmeste butikker kan nævnes Matas nye falgship store, Salling, Samsoe&Samsoe og Pandora.
Lejemålet egner sig til alle former for eksempelvis detail, liberalt erhverv samt
café/takeaway, der ikke kræver væsentlige installationer.

EJENDOMMEN

  • Præsentabel ejendom udført i gedigne kvalitetsmaterialer.
  • Ejendommens butikslokaler har store vinduespartier, der giver mange muligheder i forhold til udstilling og generel synlighed i bybilledet.
  • Parkeringsfaciliteter i ejendommens gård og kælder muliggør at imødekomme lejers eventuelle parkeringsbehov ved leje af parkeringsplads.
  • Alle adgangsveje til ejendommen er natsikret ved automatiske gitre, ligesom alle p-pladser er sikret ved automatisk portanlæg og p-kontrol. 
  • Til ejendommen hører ligeledes opholdsgård med beplantning samt cykelparkering.

LEJEMÅL

Lejemålet er meget regulært og byder på stor facade med gode og synlige vinduespartier mod Østergade. Selve lejemålet er veldisponeret og fremstår i god stand. Butikslokalet har mange anvendelsesmuligheder herunder alle typer detail og showroom. 

Der er gode personale/mødefacilitet for kommende lejers personale samt et mindre thekøkken og toilet.

LIGNENDE EJENDOMME