bliv ringet op

Butik

Frederiksberg Allé 32, 1820 Frederiksberg C FREDERIKSBERG

BELIGGENHED

Lejemålet er beliggende på solskinssiden af Frederiksberg Allé på det mondæne Frederiksberg, hvor der er et spændende butiksmiljø, der udover et rigt kulturudbud, omfatter en række restau-ranter, caféer, kaffe– og vinbarer, møbelsnedkeri, lampe– og møbelbutik, indretningsarkitekter samt mindre detailbutikker, der alle nyder godt af både det lokale og besøgende publikum.
Med sin beliggenhed mellem den nyåbnede Frederiksberg Allé Metrostation og det trendy kvarter ved Værnedamsvej og Tullingade, tilbyder lejemålet et værdigt udgangspunkt for et nyt møbel– og indretningskoncept eller lignende med mulighed for salg og showroom.

LEJEMÅL

Lejemålets indretning med i alt 493 m² fordelt på stue 242 m² og kælder/lager 251 m² er oplagt til møbel- og interiørforretning eller lignende, og vil komplementere det øvrige udvalg af møbel–, indretnings– og livsstilsbutikker i området. Lejemålet er beliggende i en smuk, klassisk Frederiks-berg-ejendom, og det er udlejers ønske, at det kommende koncept skal harmonere og respektere ejendommens udtryk og stil.
De 4 store vinduespartier giver fantastisk eksponering mod gaden og ekstraordinært godt blikfang. Udlejer istandsætter lejemålet, herunder åbnes vinduespartier op i lejemålets fulde højde og indgangspartiet flyttes til en mere central placering i facaden. Lejemålet istandsættes som en Whitebox, klar til lejers egen indretning, og efter nærmere aftale med den kommende lejer. Adgang til kælder sker via stueetagen, med placering af ny trappe efter nærmere aftale.

LIGNENDE EJENDOMME