bliv ringet op

Butik

Elleskovvej 11, 8355 Solbjerg

BELIGGENHED

Med ejendommens beliggenhed i Solbjerg opnås en let tilgængelighed for kunder såvel som medarbejdere, idet lejemålene er beliggende ved Gl. Horsensvej og kun 9 km. fra Aarhus Syd Motorvejen. Beliggenheden er midt i et trafikalt knudepunkt, hvor Aarhus Centrum, Odder og Skanderborg kan nås inden for ca. et kvarters kørsel.
Beliggenheden i Solbjerg bliver det nye samlingspunkt i byen. Den gode blanding af boliger og erhverv, herunder den nye SuperBrugsen, samt flere butiks-, café- og kontorlokaler vil få området til at summe af liv.
Der vil være gode parkeringsmuligheder ved lejemålene for både medarbejdere, kunder og gæster.

EJENDOMMEN

Ejendommen, som forventes færdigopført ultimo 2022, kommer til at fremstå moderne og præsentabel med flot facade mod det nye bytorv i Solbjerg.
Der vil i bygning B, over den nye SuperBrugsen, blive lavet stor fælles tagterrasse for lejerne af kontorerne beliggende på 1. salen i denne bygning.
Ejendommen indrettes med boliger og erhverv herunder kontor, café, butikker mm. De store vinduespartier får ejendommens lejemål til at fremstå med et godt lysindfald.
Der er ved ejendommen gode parkeringsmuligheder.
Lejemålene er momspligtige og kan forventes at kunne overtages ultimo 2022.

LEJEMÅL

I bygning E findes erhvervslejemålene både i stueplan samt på 1. sal, hvor der er indrettet to lejemål på hver plan. Lejemålene kan med fordel lejes flere samlet, eksempelvis en hel etage samlet eller stueetage og 1. sal i den ene ende samlet, således der opnås et lejemål på ca. 570 m².
I hver af de fire lejemål forefindes toiletfaciliteter samt tekøkken. Lejemålene har vinduespartier mod det nye bytorv samt mod Solbjerg Hedevej, hvilket sikrer en god eksponeringsværdi for kommende lejer.
Lejemålene entreres via gavl i stuen og fra gården.
Lejemålene har flere anvendelsesmuligheder, herunder kontor, klinik, butik, fitness mv.

LIGNENDE EJENDOMME