bliv ringet op

Butik

Borggade 5, st. tv., 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

I hjertet af Aarhus udbydes nu dette attraktive butikslokale.
I området omkring lejemålet findes de mange stemningsfyldte små gader, hvor mindre butikker, specialforretninger og hyggelige caféer er beliggende. Der er i området fyldt med liv og meget gående trafik, hvilket sikrer en kommende lejer god eksponeringsværdi.
Af parkeringsmuligheder nær lejemålet findes det nye parkeringshus, Latinergården, på Borggade lige over for lejemålet. Herudover er Magasins P-hus beliggende kun ca. 400 meter fra lejemålet. Det er tilmed nemt at komme dertil med offentlig transport, idet de fleste buslinjer stopper tæt på lejemålet, ligesom Letbanen har stop ved Nørreport kun ca. 350 meter væk.

EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i 1933 og er om-/tilbygget i 1988.
Ejendommen fremstår pæn og velvedligeholdt og er opført i mursten med pudset facade.
Baggården i ejendommen kan med fordel anvendes til ophold i pauser. Herudover er der overdækket cykelparkering i baggården, som kommende lejer og dennes medarbejdere kan benytte sig af.
Der er tilhørende kælderrum i ejendommen, som kan benyttes til opbevaringsplads.
Nabolejemålene lejes af Force Majeure, spiritushandel og bar samt Byens Forlag & Bogcafé. På de øvrige etager i ejendommen forefindes der beboelse.

LEJEMÅL

Lejemålet er indrettet således, der opnås optimal udnyttelse af butikskvadratmeterne. Lejemålet entreres via Borggade fra glasdøren, som fører kunden direkte ind i det primære åbne butikslokale. Herfra går man ind i baglokalet, som dog med fordel tilmed kan benyttes som butikslokale, idet der er stor åbning hertil. Bagerst i lokalet er der vindue mod baggården og en håndvask.
Fra lejemålets baglokale er der adgang til trappeopgangen, som fører til baggården samt til ejendommens kælder, hvor der til butikslokalet hører et mindre kælderareal. Fra ejendommens baggård er der adgang til toiletfaciliteter, som deles med nabolejeren. Der er i baggården tilmed mulighed for cykelparkering for lejers ansatte.
Lejemålet fremstår i pæn og ordentlig stand med lyse gulve og lofter beklædt med troldtekt, som sikrer en god akustik. Der er en rå murstensvæg i butikslokalet, som får lejemålet til at fremstå råt og moderne.
Udlejer tilbyder ekstraordinært at nedsætte lejen år 1 og år 2, således der opnås en attraktiv trappeleje.

LIGNENDE EJENDOMME