bliv ringet op

Butik

Amagerfælledvej 40, 2300 København S BRYGGENS BASTION

BELIGGENHED

Bryggens Bastion er beliggende i et af de nye byudviklingsområder på Amager - nærmere som forbindelsesled mellem det traditionelle Amager og Islands Brygge og ikke langt fra Christmas Møllers Plads. Projektet er udviklet med afsæt i ønsket om et lokalområde, der indbyder til ophold og aktiviteter bl.a. med 5 byrum integreret - “Fortidsmindet”, “Torvet”, “Skoven”, “Vandpladsen” og “Sportspladsen” - se senere i præsentationen. Der er lagt vægt på mange grønne områder og beplantning for at skabe plads til at trække frisk luft og nyde solen i rolige omgivelser, men også til at understøtte de aktive byrum for både beboere og besøgende. Tredje Natur står bag det “grønne strøg”.
  • Nyt lokalområde med spændende boliger og Rema 1000 som dagligvareudbyder
  • Beliggende ved trafikkryds mellem Njalsgade, Amagerfælledvej og Sundholmsvej
  • Spændende alternativ til f.eks. Amagerbrogade og Islands Brygge
  • En grøn oase med opholds– og aktivitetsmuligheder

LEJEMÅL

Butikslejemålene er en del af de nyopførte ejendomme i Bryggens Bastion. Bygningerne er tegnet af Arkitema Architects. Der udbydes i alt 4 lejemål på mellem 68-198 m² med mulighed for sammenlægning i bygning J eller yderligere opdeling fsva. bygning I. Alle lejemål leveres nyistandsatte med eget toilet og trinette. Endelig gulvbelæg-ning efter aftale mellem lejer og udlejer.
Lejemålene er særdeles velegnede til de fleste former for detailhandel og udlejer lægger vægt på kvalitet og kreative koncepter med synergi mellem de forskellige butikslejemål, således at der opnås et attraktivt butiksmiljø og spændende udbud for områdets beboere og brugere.
Lejemålene i bygning J har alle indgang fra og facade mod Amagerfælledvej. Lejemålet i bygning I ligger tilbagetrukket men ud til “Sportspladsen” og stadig med blikfang fra Amagerfælledvej. Alle lejemål har gode udstillingsvinduer og markante facader.

LIGNENDE EJENDOMME