bliv ringet op

Brugerejendom

Industriparken 35-37, 2750 Ballerup

EJENDOMMEN

Ejendommen er beliggende i et anerkendt erhvervsområde i Ballerup. 
Ballerup Kommune blev kåret til en af landets bedste erhvervskommuner, hvilket også er en af grundene til det store antal af anerkendte nationale og internationale virksomheder i området.
Ejendommen ligger 750 meter fra offentlig transport og 2 km. fra nærmeste motorvejsafkørsel. Ydermere er der rigeligt med parkeringspladser rundt om ejendommen.
Ejendommen er bygget i 1960-1963 og består af 2 bygninger i røde mursten, og bygningerne danner tilsammen et ”H”. Receptionen er et stort åbent rum centralt i ejendommen. Begge bygninger har ovenlysvinduer som lukker en masse lys ind i ejendommen.
Arealfordelingen består i dag af ca. 2/3 dele lager og ca. 1/3 kontor samt showroom. Lagerområderne befinder sig i de to store længer.
Kontorerne er placeret på 1. sal og i del af stueetagen i ejendommens vestlige bygning. Kontorerne er en blanding af storrum og cellekontorer, men er opdelt hovedsagligt med lette vægge.
Der er mulighed for at øge loftshøjden i kontor afsnittet på 1. sal i vest-bygningen. Den flotte Kantine er beliggende i midten af kontorarealet på 1. sal og har store ovenlysvinduer.

LIGNENDE EJENDOMME