bliv ringet op

Brugerejendom

Hedelykken 12, 26040 Hedehusene

EJENDOMMEN

Ejendommen er beliggende i et mindre erhvervskvarter i Hedehusene
Området er et blandet område med en række erhvervsvirksomheder omkring ejendommen og beboelse på nærliggende sideveje. Blandt naboerne er Bech Distribution og Beredskabsstyrelsen. DSV har hovedsæde kun 1 km derfra.
Området har yderst velfungerende infrastruktur med kun 1000 meter til Holbækmotorvejen, hvor Københavns lufthavn kan nås på kun 25 min Området er ydermere serviceret af buslinjer til Roskilde og Hedehusene Station. Der er 9 minutter med bus 123 til Hedehusene Station.
Selve ejendommen har en præsentabel facade med tilhørende parkeringspladser placeret foran bygningen. Derudover er der små grønne arealer foran ejendommen. Bygningens indgang består af en hall med reception samt flot vindeltrappe til 1. sal. Såvel stueetagen som 1 sal er indrettet med en række åbne og lyse kontor og mødelokaler Stueetagen er endvidere indrettet med en stor og funktionel kantine med rigeligt plads til medarbejderne Den har tidligere været anvendt som produktionskøkken men anvendes i dag som anretter køkken.
Bygningen indeholder et stort lagerområde på i alt 6.300 m² hvortil der er adgang via 3 ramper med sluser samt yderligere 2 porte i terræn
Lageret har en frihøjde under drager på 4.4 m og under tag på 5.1 m. Lageret er opvarmet med kalioferes.

Ejendommen opvarmes med naturgas. Generelt er ejendommen løbende vedligeholdt og fremstår i god stand.

LIGNENDE EJENDOMME